i2D
Image default
Auto

Wat je moet weten over het leasen van een Caddy

Een Volkswagen Caddy leasen betekent gaan voor kwaliteit tegen de gunstigste voorwaarden. Een Volkswagen Caddy biedt luxe en gemak voor een bedrijfswagen, in zeer veel verschillende variaties. Ben je op zoek naar vooral veel laadruimte? Of heb je een pick-up nodig? Misschien ben je juist op zoek naar een bedrijfswagen die naast materiaal ook mensen kan vervoeren? Het kan allemaal met een Volkswagen Transporter. Ook voor privégebruik is deze bedrijfswagen een prima wagen. Het gezin kan mee en er is volop ruimte voor alle bagage. Er zijn zelfs uitvoeringen waarbij de laadruimte en het zitgedeelte flexibel is en dus aangepast kan worden aan de eisen op het moment zelf.

Leasen biedt duidelijkheid

Een groot voordeel van leasen is dat je vooruit weet wat de auto jou kost, elke maand. Bijna alle grote uigaven zijn namelijk ondergebracht in het lease contract. Zo hoef je niet meer om te kijken naar verzekeringen, heb je automatisch pechhulp en krijg je vervangend vervoer en kom je ook niet voor onverwachte reparatiekosten te staan, want ook deze kosten en het onderhoud zijn geregeld. Je kan er zelfs voor kiezen om ook het brandstofverbruik in het contract op te laten nemen, maar of dit voordeliger is hangt af van het gebruik van de auto. 

Welke kosten voor jou zijn

Natuurlijk zijn er wel kosten die je nog altijd zelf moet betalen. Lease je privé? Dan heb je geen bijtelling, maar uiteraard wel de volledige kosten van het lease contract. Maar dan is dus wel vooruit bekend wat je betalen moet. Krijg je een lease auto van de zaak? Dan moet je rekening houden met bijtelling (afhankelijk van jouw inkomen, de cataloguswaarde en leeftijd van de auto die je hebt en de uitstoot van deze wagen) en het bedrag dat je als eigen bijdrage aan je werkgever moet betalen.

http://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen