i2D
Image default
Auto

Glascoating is de nieuwe bescherming

Le Duc Detail Styling is het bedrijf op het gebied van glascoating. Le Duc Detail Styling maakt gebruik van Ceramic Pro wanneer het gaat om glascoating. Ceramic Pro biedt een bescherming tegen krassen, graffiti, UV straling en tegen chemicaliën. Ook zorgt Ceramic Pro voor een extreem diepe glans en voor een blijvende bescherming. Wees niet bang voor het gebruik van Ceramic Pro glascoating, Ceramic Pro is ontzettend veel en intensief getest. Daarnaast is Ceramic Pro geschikt voor onder andere kunststof, aluminium, glas en leer.

Voor glascoating bent u op het juiste adres

Le Duc Detail Styling is het juiste adres wanneer het gaat om glascoating. Er zijn in Nederland niet veel bedrijven die glascoating door middel van Ceramic Pro, mogen aanbieden. Met trots zijn wij wel een van deze bedrijven. Wij beschikken over alle benodigde certificaten om met uw auto aan de slag te mogen. Daarnaast halen wij ontzettend veel plezier uit ons werk. Wij hebben passie voor het vak en willen altijd beter worden. Bij ons is uw auto in vertrouwde handen. Een afspraak maken bij Le Duc Detail Styling is makkelijk, wij werken zonder wachtlijsten en u kunt zeer snel bij ons terecht. Om u te verzekeren dat uw auto bij ons in goede handen is, vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers weten wat zij aan het doen zijn. Onze medewerkers hebben daarom ontzettend veel trainingen gevolgd vanuit Ceramic Pro, tevens beschikt elke medewerker over alle benodigde certificaten om Ceramic Pro bij uw auto uit te voeren.

Enkel de beste kwaliteit

Glascoating met Ceramic Pro wordt wereldwijd steeds populairder. Dit is voor ons een reden om keer op keer alleen maar de beste materialen te gebruiken. Wij zijn alert op slechte materialen en laten dit uiteraard niet gebeuren! Le Duc Detail Styling maakt gebruik van vele producten, denk hierbij aan: 9H, Light, Plastic en Strong. Deze producten zijn van de beste kwaliteit en hiermee kunnen wij u garanderen dat uw auto goed beschermd is. Glascoating bij Le Duc Detail Styling, betekent kwaliteit, exclusiviteit en zekerheid. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!