i2D
Image default
Dienstverlening

De beste ruitersportzaak van Nederland!

Een goede ruitersportzaak die alles verkoopt, kan soms moeilijk te vinden zijn. Dit kan vooral vervelend zijn als je niet van plan ben zelf lang te neuzen. Dit komt vaak voor omdat onze dochters bijvoorbeeld rijden en wij een cadeau moeten kopen. Ook is het fijn als de prijzen niet té hoog zijn en de kwaliteit goed bekend staat. De ruitersport is een mooie sport en is ook eervol. De klassieke sport die al jaren bestaat, vraagt om rijders in style. Naast allemaal items voor de verzorging van het paard heb je namelijk ook items op het gebied van mode.

Grote sale in ruitersportzaak de Paardengruiter

Bent u op zoek naar een goede ruitersportzaak, maar vindt u dit lastig? Probeer de Paardengruiter! De Paardengruiter heeft een ontzettend groot assortiment voor een scherpe prijs. Ze hebben zowel een sale als een outlet voor items van de shop. Je kunt hier allerlei items vinden zowel voor het paard als voor de rijder van het paard. Ook heeft de Paardengruiter deze maand iets speciaals. Ze hebben een ‘Super Maand’ ingesteld en dit doen ze met een reden. De ruitersportzaak heeft helaas een maand geleden een overval gehad bij de opslag van de producten. Hierbij is best redelijk wat schade toegebracht. In plaats van verdrietig te zijn in een hoekje, wil de Paardengruiter hier tegenin gaan en vechten. ‘Een tegenslag zou je niet moeten beïnvloeden om minder te gaan werken, hierdoor moet je juist harder willen werken!’, aldus de Paardengruiter. Daarom is het deze maand super maand en heeft iedereen 20% korting op alles. Dit hebben ze gedaan om de paardensport te vieren en om te laten zien dat alles altijd gewoon doorgaat. Ook al is het nieuws van de overval niet positief, toch is het goed om te horen hoe de Paardengruiter hiertegen vecht. Persoonlijk denken ze dat de overval uit bekende hoek kwam en dat geeft de Paardengruiter meer motivatie om hiervoor te vechten.

Informatie Super Maand

De Super Maand gaat in februari in. Het gaat om 20% korting op alle producten. Ze willen vieren dat alles goed is afgelopen. De actie geldt voor de hele maand februari. Ook zal er een sponsorloop plaatsvinden met paard en ruiter. Dit om geld op te halen voor slachtofferhulp na een overval. ‘Wij als Paardengruiter vinden het belangrijk om keihard terug te vechten. Velen zijn erg geschrokken na de overval, maar we laten ons niet kisten!’