i2D
Image default
Auto

Leasen als zelfstandig ondernemer

Dacia dokker lease bij zakelijk leasen zzp

Bij een auto leasen denken veel mensen aan een groot bedrijf. Echter, je kan als zelfstandig ondernemer ook een auto leasen! Ook voor zakelijk leasen zzp is er een groot aanbod beschikbaar. Leasen als zelfstandig ondernemer werkt op dezelfde manier als leasen door een groot bedrijf. Je hoeft namelijk niet een minimum aantal auto’s te leasen, het kan al vanaf één auto.

Elk jaar een nieuwe bedrijfswagen

Het voordeel van leasen als zelfstandig ondernemer is dat je elke twee of drie jaar een nieuwe auto kunt nemen. Dit zorgt ervoor dat je altijd in een nieuwe auto rijdt. Naast de voordelen waar je zelf misschien aan denkt, zoals minder kans op autopech, brengt dit ook andere voordelen met zich mee. Een nieuwe auto geeft je ook aanzien. Als je klanten zien dat jij een nieuwe auto hebt, zullen ze onbewust het idee hebben dat je bedrijf goed loopt. Dat is natuurlijk alleen maar zo als je goed werk levert. Een nieuwe auto geeft je dus ook een kans op nieuwe klanten!

Goede auto is betaalbaar

Als je als zelfstandig ondernemer een auto wil leasen, is het natuurlijk prettig als dit betaalbaar is. Bij een Dacia Dokker lease hoef je je geen zorgen te maken over hoog oplopende kosten. Deze auto is zeer geschikt om te leasen voor een zelfstandig ondernemer, omdat het een betaalbare leaseauto is. Ook is het een ruime auto, waardoor je al je spullen gemakkelijk van de ene afspraak naar de andere mee kunt nemen. Mocht je toch een kleiner budget hebben, dan is er ook de mogelijkheid om een tweedehands leaseauto te leasen. De auto’s die hiervoor gebruikt worden, zijn nog in prima staat, maar kosten een stuk minder. Zo kun je ook als zelfstandig ondernemer in de bedrijfsauto van je dromen rijden.

https://www.zakelijkleasenzzp.nl