i2D
Image default
Auto

Met een lease auto op reis? Check hier de voordelen van de Volkswagen Transporter

Peugeot Expert lease bij bestelwagen leasen 

Je hebt geen eigen auto, maar via een auto lease maatschappij bezit je al een tijdje over een prachtige VW bus. Het Volkswagen Transporter leasen bevalt je erg goed en hoewel je hem nu vooral inzet voor werk zou je er ook wel mee op reis willen. De wagen heeft immers een beste laadruimte die goed te benutten is voor een heerlijke roadtrip in de welverdiende vakantiedagen. Een tent past er goed in en er zou zelfs een matras in passen om gewoon lekker in het busje te kunnen slapen. Natuurlijk, ook wanneer je aan bus leasen doet, kun je net als met het leasen van een personenauto, prima op reis met je voertuig. Hou wel een aantal dingen in de gaten voor je gaat.

Laat je machtigen Omdat je een auto leaset betekent dit dat in de autopapieren de auto vaak op naam van de leasemaatschappij staat. Door een machtiging te regelen kun je onderweg aantonen dat jij de rechtmatige berijder van de auto bent. Alle gegevens van de lease bus staan hier in verwerkt, net als de periode wanneer de machtiging geldig is. Bovendien kunnen deze machtigingen in verschillende talen geleverd worden, waardoor je de eventuele taalbarrière kunt overbruggen. Alhoewel niet verplicht in de EU is het toch handig om ook de Groene Kaart mee te nemen om ten allen tijde te kunnen bewijzen dat je verzekerd bent.

Onbezorgd op de weg Met al deze handige tips op zak kun je onbezorgd de grens over met je Volkswagen Transporter, als was het je eigen. Op een heerlijke ontspannen vakantie of gewoon omdat je voor het werk partners in het buitenland al rijdende wilt bereiken. Door de grote laadruimte kun je producten of bagage gemakkelijk mee nemen.

https://www.bestelwagenleasen.nu/