i2D
Image default
Auto

De beste rijschool van Delft!

Ik weet het nog goed: ik stond voor de keuze om een rijschool in mijn woonplaats Delft uit te kiezen. Ik had gedacht dat dat best makkelijk zou zijn, maar dat viel vies tegen. Er was zoveel keuze, waardoor ik niet meer wist welke rijschool goed was en welke juist niet. Na veel te hebben rondgekeken op de websites van de verschillende rijscholen in Delft, heb ik gekozen voor een gratis* proefles bij Starzz rijopleiding. Deze rijschool kwam op mij het meest persoonlijk over, ook was het hoge slagingspercentage natuurlijk wel aantrekkelijk.

Een rustige omgeving met persoonlijke aandacht

Wat mij direct opviel bij de proefles, was dat deze rijschool een erg persoonlijke aanpak had. De instructeur was erg sociaal en was goed in staat om alles rustig uit te leggen. Geen vraag was te gek en zeker ook niet dom! Ook vond ik het erg fijn dat mijn instructeur mij van mijn zenuwen afhielp. Na mijn rijles was ik eigenlijk wel overtuigd: Starzz rijopleiding was de rijschool waar ik naar opzoek was! Ik ben toen samen met mijn instructeur gaan kijken naar wat het beste pakket voor mij zou zijn. Uiteindelijk heb ik een indicatie gekregen en deze opgevolgd. Met resultaat: na het aantal lessen uit mijn pakket, ben ik in één keer geslaagd! Zonder de persoonlijke aanpak en de rustige leeromgeving van Starzz rijopleiding, was mij dit nooit gelukt!

Deze rijschool in Delft heeft alles!

Wat ik het fijne vond bij deze rijschool uit Delft, was dat de rijschool ontzettend veel te bieden heeft. Zo heb ik ook de mogelijkheid gekregen om spoedlessen te volgen, of lessen in een automaat. Ik heb ook de mogelijkheid gekregen om een examen te doen, waarbij rekening werd gehouden met mijn faalangst. Omdat ik zo enthousiast ben geworden na het behalen van mijn rijbewijs bij Starzz rijopleiding in Delft, heb ik besloten om ook hier mijn motorrijbewijs te gaan halen. Het was al langer een wens om deze ook te halen, maar nu ik zeker weet dat dit een goede rijschool is, durf ik hem ook wel hier te halen! Ik zou echt iedereen aanraden om te gaan lessen bij Starzz en als je nog twijfelt moet je echt zeker voor die proefles gaan!