i2D
Image default
Auto

Op zoek naar de beste autorijschool van Arnhem?

Ben je op zoek naar een autorijschool in Arnhem of omgeving? Zoek niet verder! Bij autorijschool Arnhem Cees Vendrik leer je op een veilige, ontspannen manier het autorijden en alles wat daarbij komt kijken. De rijinstructeur stelt jou en jouw wensen voorop: alles gebeurt op jouw tempo en in een ontspannen, vriendelijke en veilige omgeving. Zo kun je op de meest effectieve manier het autorijden onder de knie krijgen en je rijbewijs halen.

Cees Vendrik: autorijschool in Arnhem

Autorijschool Cees Vendrik is in 2011 opgericht en wordt geleid door een gediplomeerd rijinstructeur. De rijinstructeur is van mening dat cursisten het effectiefst en snelst leren wanneer zij in een ontspannen, veilige en vriendelijke wijze de auto en het verkeer leren kennen.

Soms hebben cursisten behoefte aan wat extra tijd en geduld van de rijinstructeur omdat zij zich anders opgejaagd of onder prestatiedruk voelen. Dit is bij ons geen enkel probleem. Alles gebeurt op het tempo dat jij aangeeft. Wij werken simpelweg op de manier die voor jou het beste werkt.

Autorijschool Cees Vendrik in Arnhem biedt naast reguliere rijlessen ook mogelijkheden voor het nemen van privélessen. Dit houdt in dat je niet wordt thuisgebracht of opgehaald door een andere cursist, maar echt anderhalf uur les krijgt. Ook bieden we een opfriscursus voor mensen die hun rijbewijs al hebben maar wegens verschillende omstandigheden al een tijd niet meer hebben auto gereden, of het vertrouwen hiervoor zijn verloren.

Wil je meer weten over Verkeersschool Cees Vendrik?

Wil je meer weten, of ben je wellicht geïnteresseerd in het nemen van rijlessen bij autorijschool Cees Vendrik? Neem gerust contact met ons op!

Op onze website vindt je meer informatie over onze mogelijkheden en tarieven voor het nemen van autorijlessen. Ook vind je er een contactformulier dat wij, wanneer je deze invult en naar ons opstuurt, zo snel mogelijk beantwoorden en terugsturen. Je kunt ons ook bellen of e-mailen bij vragen of wanneer je meer informatie wilt.

Wij bieden zelfs de mogelijkheid om de rijinstructeur eerst bij jou thuis langs te laten komen voor een persoonlijke kennismaking en nadere toelichting over onze werkwijze.