i2D
Artikel Portaal

Wat is een goede muggenlamp voor de slaapkamer?

Een muggenlamp kopen voor in de slaapkamer kan een goed idee zijn waar je elke nacht weer geteisterd wordt door zoemende muggen. Met een goed werkende muggenlamp ben je zo van die vervelende muggen af. Maar bij het aanschaffen van een muggenlamp voor slaapkamer worden er net iets andere eisen gesteld. Er zijn enkele dingen waar je extra op moet letten. Wil jij ook weten wat deze dingen zijn? Lees dan door en kom erachter?

Hij moet niet te veel herrie maken

Niets is vervelender dan in plaats van de hele nacht door muggen, door je muggenlvanger wakker worden gehouden. Het is dus slim om hem eerst te testen voor je hem aanschaft en controleert of jij door het geluid dat hij maakt heen kan slapen. Is dit niet het geval, dan kun je misschien beter een andere lamp aanschaffen.

Voor de beste resultaten: CO2-uitstoot

Aangezien jij de hele nacht ook in je kamer verblijft, en muggen op CO2 af komen, is het waarschijnlijk dat ze liever op jou afkomen den muggenlamp links laten liggen. Wanneer je hier tegenin een lamp met CO2-uitstoot en blauw uv-licht hebt zullen ze hier sneller op af komen. Ik raad je dus wel zeker aan om hier wat extra geld in te investeren en een lamp aan te schaffen die extra CO2-uitstoot. Ik kan je beloven dat het, het geld waard is.

Zorg ervoor dat het licht je niet wakker houd

Niet alleen het gezoem dat het apparaat maakt kan je wakker houden, ook het blauwe licht kan in de nacht nogal irritant zijn. Hiervoor wil je waarschijnlijk een lamp kiezen die niet al te helder is. Maar plaatsing is ook belangrijk, als je een hoekje hebt waar je geen last van het licht hebt is dit de perfecte plek om hem neer te zetten. Het beste is als deze lamp bij de deur of het raam staat, zodat muggen die binnen komen direct in de lamp vliegen.

Hij moet ook effectief zijn

Net zoals muggenlampen op andere plekken moet deze ook effectief zijn, en dat betekent enkele dingen. Zo moet de ventilator sterk genoeg zijn , zodat muggen niet meer uit de lamp kunnen vliegen. Dit is eigenlijk de belangrijkste eigenschap naast de CO2-eigenschap. Op de rest hoef je niet overdreven veel te letten. Als deze dingen kloppen dan kun je ervan uitgaan dat je een goede muggenlamp voor op de slaapkamer hebt uitgekozen.

Nu is het natuurlijk tijd om je nieuwe muggenlamp aan te schaffen. Let bij het aanschaffen wel op deze eigenschappen, en om ze echt goed te kunnen controleren zal je de lamp waarschijnlijk moeten testen. Ik zou vragen of dit een mogelijkheid is in de winkel. En wanneer dit niet kan of wanneer je hem online besteld zorg er dan voor dat je hem na opening nog terug kan sturen. Want pas na het proberen weet je zeker dat hij je tijdens je slaap niet stoort. Nu is de rest aan jou, je kunt vandaag nog beginnen met zoeken naar de perfecte muggenlamp.

https://www.cyclonemuggenlamp.nl/

Comments are closed.