i2D
Image default
Mode en Kleding

Je trui personaliseren zodat deze écht op maat is

Een sweater die je kunt kopen in de categorie ‘men’ is bij de meeste kledingwinkels vaak hetzelfde. Je ziet steeds dezelfde stijl terug, je komt altijd een vergelijkbaar printje tegen en de ontwerpen lijken elkaar soms wel te kopiëren. De massa is al snel tevreden als het om kleding gaat, maar wat nu als je de ambitie hebt om je eigen stijl te bepalen? Gelukkig is het tegenwoordig mogelijk om je trui te personaliseren. Dat kan in de webshop van het innovatieve bedrijf JorCustom. Deze kledingspecialisten zijn bezig om de modewereld op te schudden. Dit doen ze door niet alleen voor jou kleding te ontwerpen, maar je juist ook te betrekken in het design. Een sweater voor men kun je nu echt helemaal op maat maken met de ontwerpmogelijkheden van deze specialist. 

Laat zien wie je bent door je sweater voor men zelf mee te ontwerpen

JorCustom heeft één missie. Het is de bedoeling van deze kledingspecialist om jou in je eigen kracht te zetten door je de mogelijkheid aan te bieden om je trui te personaliseren. Deze specialisten zien niets liever dan mensen die het durven om zichzelf te zijn. Kleding zien ze dan ook niet alleen als handige items, maar als verlengden van jouw persoonlijkheid. Wie wil jij zijn? Wat wil jij uitstralen naar de buitenwereld? Laat het zien door jouw ontwerpvisie toe te passen tijdens het personaliseren van je eigen trui aan de hand van de gemakkelijke tool van JorCustom.     

Zo werkt de personaliseertool

Waar kun je op rekenen tijdens het truipersonaliseringsproces? Je krijgt voor het afronden van je bestelling via JorCustom de mogelijkheid aanpassingen te maken aan je kledingitems aan de hand van een handige tool. Je kunt deze gebruiken om heel veel verschillende kleurentinten aan te brengen in het ontwerp. Het is ook mogelijk om de meest stijlvolle prints toe te voegen aan je sweater voor men. Ideaal als jij graag een kledingstuk wilt dat écht bij je past. Selecteer ‘sweater men’ en ga aan de slag.