i2D
Image default
Mode en Kleding

Verschillende stijlen in onderkleding voor dames

Vrouwen hebben tegenwoordig keuze uit zoveel verschillende onderkleding. Er is echt zoveel keuze dat je als vrouw altijd wel iets vind wat je leuk vindt. Zo heb je de boxer, Brazilian, Rio en de standaard slip. Al deze onderkleding worden hieronder verder toegelicht, zodat je een keuze kan maken voor de onderkleding die bij jou past. Lees snel verder!

De boxers

Boxers zijn onderkleding met langere pijpjes en die iets strakker zitten. De Boxer is eigenlijk een strakke en korte broek, wat deze onderkleding erg comfortabel maakt. Het boxermodel heeft ook een kort model en een ‘’cheeky’’ model. Het ‘’cheeky’’ model laat de onderkant van de billen doorschijnen. Het cheeky model is wat hoger afgesneden waardoor je dit effect krijgt.

Brazilian onderkleding

De Brazilian is een sexy slip die er van voren normaal uitziet, maar aan de achterkant een cheeky model heeft. Door het cheeky model wordt meer bloot gegeven bij je billen, hierdoor is de Brazilian een erg sexy slipje.

Rio onderkleding

Rio onderkleding zijn de standaard slip met een kleine aanpassing. Zo heb je Rio onderkleding die laag uitvalt, wat onder de heup valt. De andere variant van de Rio onderkleding is dat die hoog uitvalt dus boven de heup.

De standaard string

Deze standaard string heeft aan de achterkant een dun stukje stof wat tussen de billen valt en aan de voorkant is die hoog uitgesneden in de vorm van een T. 

https://dolcedonna.shop/collections/lingerie