i2D
Artikel Portaal

Kwetsbare items verzenden met bubbelenveloppen

Op zoek naar een manier om je kwetsbare items veilig bij de ontvanger te krijgen? Dan zijn bubbelenveloppen de oplossing. De folie met luchtbelletjes aan de binnenkant van deze enveloppen heeft een schokabsoberend effect. Hierdoor zullen je items tegen een stootjes kunnen en kunnen ze veilig verzonden worden.

 

Voordelen bubbelenveloppen

De envelop met bubbeltjes is echt ideaal voor al je kwetsbare producten. Let er wel op dat je items niet te groot zijn, het moet natuurlijk wel in een envelop passen. Wel heb je bubbelenveloppen in veel verschillende groottes, dus kijk goed welke envelop het beste is voor jouw product. Een ander voordeel van bubbelenveloppen is dat ze meestal door de brievenbus passen. Dus je hoeft je kwetsbare product niet perse met de pakketbezorger mee te geven. Dit kan aanzienlijk in kosten schelen. En omdat een bubbel envelop ook nog eens licht van gewicht is, betaal je nooit te veel.

  

Recyclen van bubbelenveloppen

Veel mensen vragen zich of hoe je een bubbel envelop weggooit. Hoort deze bij het oud papier of toch bij het plastic? Beide materialen zijn er namelijk in verwerkt. Of toch maar bij het restafval? Dit is een lastige en het is dan ook niet verwonderlijk dat veel mensen dit niet weten. Bubbelenveloppen kunnen namelijk gerecycled worden, maar alleen als je ze op de juiste manier weggooit. De enige juiste manier is om de bubbel envelop uit elkaar te halen. En dat gaat niet altijd even gemakkelijk. Haal je de bubbelenveloppen niet uit elkaar? Gooi ze dan bij het restafval.  

https://luchtkussengigant.nl/type/bubbel-envelop/

Comments are closed.