i2D
Image default
Vakantie

Klein Curacao boot trip

De ABC-eilanden van het Caribische gebied. De ABC-eilanden staan voor Aruba, Bonaire en Curacao. Deze eilanden liggen dicht op elkaar, maar zijn toch erg verschillend. In deze blog gaan we naar Curacao kijken. Curacao een tropische eiland midden in Caraïben. Het is een eiland met een azuurblauwe zee en prachtige stranden. Het tropische paradijs Curacao trekt elk jaar honderden studenten en toeristen. Die Curacao bezoeken voor vakantie, werk/stage of om er een tijdje te gaan wonen. Mensen die Curacao bezoeken doen vaak ook een klein Curacao trip. Klein Curacao is het kleine broertje van het grotere eiland Curacao.

Klein Curacao

Ongeveer 13 kilometer van Curacao af ligt het onbewoonde paradijs genaamd Klein Curacao. Klein Curacao is een rotsachtig eiland en heeft slechts een oppervlakte van 3 km2 . Als toerist kun je Klein Curacao bezoeken tijdens een dagtrip. Deze dag trip kan je doen met een klein Curacao trip.

Met de boot naar het eiland met klein Curacao trip

Als je Klein Curacao wilt bezoeken is dat alleen per boot te doen. De reis naar het tropische paradijs duurt zo’n anderhalf tot twee uur. Als je van plan bent klein Curacao te bezoeken dan moet je vaak al op tijd reserveren het liefst nog voor dat je op Curacao bezoekt. Het is een populaire bestemming voor veel toeristen. Dus mis je kan absoluut niet om Klein Curacao te bezoeken het is de moeite waard. Met zijn rijke geschiedenis van de oude vuurtoren tot de scheepswrakken en de hagelwitte stranden en azuurblauwe zee.

https://curacao-trips.com/