i2D
Image default
Mode en Kleding

Waarom een Kipling rugzak nemen?

Kipling rugzakken worden over de hele wereld aangeboden. Ze zijn zowel mooi als stijlvol. Kipling-tassen zijn populair en gewild omdat ze nooit concessies doen aan de kwaliteit. Kipling heeft duizenden handelaren over de hele wereld en blijft zich uitbreiden. Kipling-tassen zijn stijlvol en trendy. Je zult snel begrijpen waarom ze zo populair zijn na het lezen van kopersevaluaties en blogs en het bezoeken van de internetwebsites die Kipling-artikelen promoten.

Geïnspireerd door Rudyard Kipling

Kipling begon met de productie van rugzakken in het Verenigd Koninkrijk, in 1987. In overeenstemming met de Therapy Clothing Organization, een geautoriseerde retailer, werd de titel Kipling geïnspireerd door Rudyard Kipling, de auteur van het populaire verhaal, “The Jungle Book”. Ze dragen nu bagage, boodschappentassen, school- en laptoptassen samen met hun handtassen. De mooi geïdentificeerde Stacy “Fergie” Ferguson uit de groep “The Black Eyed Peas,” maakte een lijn Kipling-tassen. Kipling is een beslissing onder beroemdheden en is in tal van bestaande films te zien.

Apenmerk en mascotte

Alle Kipling portemonnees dragen een apenembleem en hebben cruciale apenringen met de Kipling-mascotte, een kleine harige aap die aan elk van de portemonnees is bevestigd. Elke Kipling-aap is vernoemd naar een werker uit de hele wereld. Voor een overzicht van de apennamen kun je kijken in de winkel van Uk Net, die Treatment Clothes Company wordt genoemd. Volgens deze website zijn er meer dan veertig miljoen mensen die ten minste één bepaald Kiplingproduct hebben.

Wil je zelf ook een Kipling rugzak? Bekijk ze online op de website van The Little Green Bag, zoek de leukste uit en bestel hem direct!

Gerelateerde artikelen

Heb jij ook zo’n last van een koude nek in de winter?

Zilveren armbanden: casual, chic en verleidelijk

De mooiste trouwringen koop je bij de juwelier