i2D
Artikel Portaal

Accessoires kiezen

Zonder de juiste accessoires is je outfit eigenlijk niet meer helemaal af vandaag de dag. Wanneer je denkt aan accessoires bij je outfit ga je al snel denken aan vrouwen met hun handtassen en sjaals. Gelukkig zijn er ook voldoende andere soorten accessoires voor mannen te vinden tegenwoordig. We gaan graag even wat soorten accessoires met je doornemen die ook bij jou zeker niet mogen ontbreken.

 

Je kunt als man natuurlijk altijd armbanden dragen. Hier heb je heel veel verschillende soorten en maten van. Zo heb je bijvoorbeeld die klassieke houten kraaltjes waar je eigenlijk nooit de plank mee mis kan slaan. Deze passen eigenlijk ook gewoon altijd bij elke outfit. Het maakt niet uit of je casual gekleed bent of stak in het pak bent gehesen, de houten kralen kunnen echt overal bij. Om je outfit helemaal af te maken kun je ook kiezen voor de leren armbanden als accessoires. Wanneer je een wat ruimere portemonnee hebt kun je kiezen voor de grote geschakelde armbanden. Ze zijn wat grover maar staan erg vet bij je outfit.

 

Mocht je je hoofd willen bedenken dan zijn caps of hoeden zeker een aanrader. Er zijn natuurlijk heel veel verschillende soorten caps, er is dus voor ieder wat wils. De snapback kan je natuurlijk altijd dragen en is ook volledig tijdloos. Persoonlijk zou ik eerder voor de trucker pet kiezen. Deze pet vormt net wat mooier om je hoofd en staat over het algemeen net wat beter. Je kunt natuurlijk ook de petten links laten liggen en kiezen om een hoed te dragen. De hoed heeft zijn rentree helemaal gemaakt in het straatbeeld vandaag de dag.

 

Om toch nog even terug te komen pols versieringen, het horloge. Het horloge kan de man maken. Een horloge is eigenlijk altijd goed. Zoek het juiste klokje waar jij een goed gevoel bij hebt en dan weet ik zeker dat dit horloge een perfecte accessoire zal zijn om je outfit te complementeren.

 

De baard. Het is natuurlijk geen kledingstuk of een sieraad maar ook deze kan een outfit complementeren. Als je de mogelijkheid hebt om hem te laten staan, probeer het eens. Bevalt het niet is die ook zo weer weg!

 

https://www.snapbacks.nl/

Comments are closed.