i2D
Image default
Mode en Kleding

Wat is een vriendschapsring?

Een vriendschapsring staat als symbool voor verbintenis en wordt vaak gegeven als voorloper op de verlovingsring. Echter kan een vriendschapsring ook om andere redenen worden gegeven. Hierbij kun je denken aan loyaliteit, monogamie of vriendschap.

Een vriendschapsring voor je geliefde

Wil je de liefde bezegelen met je geliefde, maar nog niet een verlovingsring geven? Dan is een vriendschapsring de perfecte optie (om mee te beginnen). 

Je hebt veel keuze uit verschillende sets. Een mooie (matte) zilveren vriendschapsringen set of ga je toch liever voor goud? Waarmee bezegel jij jullie liefde?

Een ring voor je vrienden of familie

De vriendschapsring wordt vaak gedragen door (jonge) koppels die hun liefde willen bezegelen. Echter kun je hem ook aan je beste vriend(in), oma of moeder geven om je blijk van waardering en liefde te geven. 

Wanneer je jouw moeder of oma wilt verrassen met een mooi cadeautje voor moederdag of haar verjaardag, is een sieraad in vrijwel alle gevallen een goede keuze. Hoe leuk en bijzonder is het, als jullie sieraden (ringen) op deze manier matchen? Dat kan ideaal met de vriendschapsringen. 

De betekenis van een vriendschapsring

De vriendschapsring is een symbool van verbintenis en wordt meestal gegeven als de voorloper van een verlovingsring. Vriendschapsringen kunnen echter ook om andere redenen worden gegeven. Je kunt denken aan loyaliteit, monogamie of vriendschap.

Bijzondere vriendschapsringen

Speciale vriendschapsring Wil je een speciale ring om je liefde te bewijzen? Bekijk onze speciale collectie vriendschapsringen. Denk bijvoorbeeld aan een zilveren matte vriendschapsring. Overweeg ook vriendschapsringen in het zilver. Dit zijn meerlaagse ringen, die eruitzien alsof je twee of drie ringen draagt.

De leukste vriendschapsringen sets

Wil jij bij elkaar passende vriendschapsringen? Dan is een set een goede keuze. Je kunt kiezen uit verschillende sets. Denk bijvoorbeeld aan een set ringen met hetzelfde materiaal en hetzelfde steentje, enkel met een andere (pas)vorm. Zo zien mensen dat jullie ‘’bij elkaar horen’’, maar hoeven jullie niet exact dezelfde ring te dragen. 

Bekijk onze vriendschapsringen

Jullie vriendschapsringen vind je bij Quickjewels.nl. De ringen worden voornamelijk gemaakt van sterling 925 zilver. Dit zilver is van hoge kwaliteit en wordt op verschillende manieren bewerkt. Zo vind je in onze collectie gestreepte, matte, gerhodineerde en geborstelde vriendschapsringen. 

Ook combinaties tussen de verschillende bewerkingen zijn mogelijk. Door onze uitgebreide collectie heb je in ieder geval genoeg om uit te kiezen. Daarbij worden de meeste van de damesringen steevast versierd met een stralende diamant of zirkonia.

 

https://www.quickjewels.nl/