i2D
Image default
Beauty en verzorging

Je dromen najagen

Als je altijd al  schoonheidsspecialiste hebt willen worden is deze goede schoonheidsspecialiste cursus echt wat voor jou. Deze cursus kan je op elk moment van je leven beginnen. Of je nou een meisje van zestien bent met geweldige ambities of een vrouw van in de veertig die haar leven wil omgooien, het is allemaal mogelijk. Het belangrijkste is dat je voldoende motivatie hebt om de cursus af te ronden. Zolang je ervoor wilt gaan ligt de wereld aan je voeten en is deze cursus volgen een uitstekend idee. Tijdens deze cursus leer je van alles de basis, later kan je je gaan specialiseren in bijvoorbeeld wenkbrauwen of nagels.

Wat je allemaal leert

Tijdens deze cursus leer je de basis over wenkbrauwen. Hoe je ze kan verven en harsen, maar ook hoe je ze mooi kan tekenen als je iemand haar make-up doet. Je leert ook de basis van het doen van de nagels. Hoe ze je mooi kan lakken, maar ook hoe je acrylnagels moet zetten. Verder leer je van alles over de huid, de voeten en de lippen. Na deze schoonheidsspecialiste cursus ben je klaar om aan het werk te gaan in een salon. Veel mensen kiezen er ook voor om iets voor zichzelf te beginnen. Het is dan fijn om te weten wat je aan het doen bent.

Hoe verder?

Als je na de schoonheidsspecialiste cursus een eigen salon opricht bieden wij ook een vervolgcursus aan waar je alles leert over hoe je klanten trekt en behoudt. Ook leer je dingen over je salon, over welke kleuren je moet gebruiken en welke muziek je op moet hebben. De schoonheidsspecialiste cursus wordt gegeven door twee vrouwen die al jarenlang in het vak zitten en je dus alle fijne kneepjes kunnen uitleggen. Je kan gedurende de hele cursus bij ze terecht voor vragen. Er wordt veel ruimte gemaakt voor individuele aandacht, zodat je het beste kan leren en alles goed kan onthouden.