i2D
Image default
Gezondheid

Podotherapie volgen bij u in de buurt in regio Breda

Heeft u last van voetklachten en wilt u hier graag een professional naar laten kijken? Maak vandaag nog een afspraak voor podotherapie bij een van de vier locaties van deze praktijk in regio Breda. Podotherapie Alewijnse is gespecialiseerd in het verzorgen van allerlei voetklachten en gerelateerde lichaamsklachten. Wanneer u dit type klachten ervaart, kan het een flinke domper zijn voor uw dagelijkse leven. Het uitvoeren van uw hobby’s gaat wellicht moeilijker of u ervaart veel pijn. De professionals van deze praktijk helpen u graag met een vakkundige en persoonlijke benadering van uw klachten. Bespreek uw ervaringen en ontvang zorg op maat. Denk bijvoorbeeld aan het uitvoeren van fysio-oefeningen met begeleiding van een specialist in Breda of het adviseren van steunzolen.

Loop niet te lang door met voetklachten

Wilt u podotherapie volgen en woont u in regio Breda? U kunt terecht bij vier verschillende locaties. De grootste vestiging van deze praktijk is gelegen in Prinsenbeek en is van maandag tot en met zaterdag geopend. De andere praktijken zijn ook gelegen in regio Breda: in Breda-Noord, de Belcrum en in Haagse Beemden. Het niet op tijd laten behandelen van voetklachten kan leiden tot verergerde klachten in heel het lichaam. Tijdens uw kennismaking wordt er met aandacht geluisterd naar uw ervaringen en wordt er gezocht naar de oorzaak van uw voetklachten. Gebaseerd op dit gesprek wordt er door een voetspecialist uit Breda een behandelplan opgesteld middels podotherapie of bijvoorbeeld het adviseren van steunzolen.

Raadpleeg de website voor meer informatie

Voor professionele en persoonlijke podotherapie in Breda, bezoekt u deze praktijk bij u in de buurt. Raadpleeg de website van Podotherapie Alewijnse voor de huidige openingstijden per locatie of voor de contactgegevens. Indien u vragen heeft, bijvoorbeeld over steunzolen of de verschillende typen behandelingen bij deze praktijk in Breda, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met de specialisten.