i2D
Image default
Horeca

Kookworkshop; een leuk familieuitje

Iedereen wil wel een gezellig dagje met de familie doorbrengen, maar ja, wat ga je dan doen? Het probleem met iets leuks bedenken voor een hele familie, is vaak het leeftijdsverschil waar u mee te maken heeft. Jonge kinderen maar ook oudere mensen maken deel uit van een familie. Dan is er ook nog een moeilijkheid met de verschillende voorkeuren. De een wil graag naar een pretpark en de ander wordt al misselijk als er een achtbaan in het zicht is. Kookworkshops en eten daarentegen, is voor alle leeftijden. Iedereen houdt immers van lekker eten en de gezelligheid aan tafel.

In de keuken begint de gezelligheid al.

Gezellig tafelen met de hele familie. Alleen die gezelligheid kan al beginnen voordat u aan tafel gaat. Door gezellig samen in de keuken te staan en de heerlijke gerechten al voor te proeven, komt de sfeer al goed op gang. Door het zelf te bereiden in een gezellige sfeer, zal het eten nóg beter smaken en zal de maaltijd ook een groot succes zijn. Een kookworkshop in Amersfoort en omgeving zou dan een geweldig idee zijn. De keuken waar u in kan werken is zeker groter dan de keuken thuis wat zorgt voor meer mensen en meer gezelligheid tijdens het koken.

Koken is voor alle leeftijden.

Zeker ook de jongere kinderen, kunnen al meehelpen in de keuken. Kleinere kinderen kunnen in een kinderstoel of vanuit het aanrecht al spulletjes aangeven of roeren. Omdat u dan met best wel wat mensen in de keuken bent, is er ook voldoende toezicht op de kinderen. Oudere mensen kunnen hier ook aan deelnemen en misschien nog eens een extra tip geven ook met zoveel jaren keukenervaring. Maar nieuwe dingen leren blijft toch ook leuk? Dus voor alle leeftijden is een kookworkshop een goed uitje om eens over na te denken.

Verschillende workshops.

Bij de Kookstudio de Kokkerie in Amersfoort kunt u een keuze maken uit verschillende workshops. Welke voorkeur u ook heeft, wij hebben er wel een passende workshop bij. Naast de Italiaanse, Spaanse en Franse keuken kunt u bij de Kokkerie ook terecht voor de Oosterse keuken. Dat is bijvoorbeeld Chinees of Indisch waarbij u bami, sushi en andere heerlijke gerechten leert maken. De Kokkerie heeft voor u ook nog wat specials zodat u zich kunt voorbereiden op het kerstdiner of op een bepaald seizoen. Het wildseizoen of de aspergetijd zijn toch de bijzondere tijden en bij de Kokkerie kunt u leren om deze ingrediënten in te zetten om tot een geweldige maaltijd te komen. 

Heerlijk genieten.

Bij De Kokkerie werkt u uitsluitend met verse producten en het meeste daarvan is ook nog eens biologisch. De producten komen van de leveranciers uit de omgeving, dus het zijn allemaal streekproducten. Daarnaast worden ook nog producten uit de eigen tuin gebruikt, zodat u er zeker van kan zijn dat u met de ideale producten aan de slag gaat. Uiteraard kan u na het koken heerlijk genieten van uw maaltijd die u samen met de familie heeft gemaakt. Tussendoor misschien nog een wandeling maken in het prachtige bosgebied van de omgeving en kunt u het gerecht thuis ook maken doordat u het recept meekrijgt. Zo heeft u ook naderhand nog een leuke herinnering aan een leuke dag.

https://dekokkerie.nl/