i2D
Image default
Horeca

Ga jij een waterbar huren op jouw evenement?

Water is de bron van al het leven op aarde. Ieder persoon heeft het elke dag nodig. In Nederland is het kraanwater erg goed. Toch drinken veel Nederlanders te weinig water. Vooral tijdens feesten of evenementen wordt er vaak te weinig water gedronken. Dit zorgt ervoor dat mensen minder alert en sneller moe zijn. Wil jij dat jouw gasten of collega’s wel alert blijven? Zorg jij ervoor dat jouw collega’s of gasten wel genoeg water drinken?  Waarom zou je dan geen waterbar huren bij Bar Company? Bij Bar Company huur je een waterbar voor jouw feest of evenement!

Een waterbar in plaats van een smoothiebar of cocktailbar

Wat voor een bar moet ik huren dan hoor ik je denken. Dat kies je helemaal zelf! Je kiest namelijk zelf een bar uit die past bij jouw locatie en evenement. Zo kan je een mooie authentieke houten bar kiezen. Ga jij liever voor een moderne en luxere uitstraling? Dan kan je het beste kiezen voor de marmeren bar.

Is een waterbar wel bijzonder?

Wat is er nou speciaal aan water? Er zijn heel veel soorten water op de wereld. Van normaal kraanwater tot speciaal mineraalwater dat alleen beschikbaar is met een bepaalde maanstand. Bij Bar Company ontvang je een ware watersommelier die jou en jouw gasten alles vertelt over de belangrijkste bron in het leven; water. De sommelier legt uit wat de verschillende mineralen in water betekenen en wat zij precies doen met je lichaam. Wanneer je een waterbar gaat huren bij Bar Company, ontvang je heerlijke waters. Er is een speciaal menu opgesteld waarbij diverse smaakpalletten van water te proeven zijn. Nu hoor ik je denken; verschil proeven in water? Ja, dit is zeker mogelijk! De watersommelier vertelt je er graag meer over.

https://www.barcompany.nl/services/juices/water-bar-huren/