i2D
Image default
Horeca

Een lekkere cateraar voor jouw gelegenheid!

Heb je binnenkort een gelegenheid zoals een trouwerij, verjaardagsfeestje of een bedrijfsopening? Dan is het natuurlijk belangrijk dat je een goede catering hebt. Een catering waarbij van alles verzorgd wordt. Ook is het natuurlijk belangrijk dat het eten lekker is van de cateraar! Een goede cateraar kan altijd voldoen aan de wensen van de klant.  De cateraar biedt diverse soorten mogelijkheden zoals het bezorgen tot aan huis of u kunt ervoor kiezen om alles uit te besteden. Ook is het mogelijk voor veel cateraars om te koken op locatie dit zorgt ervoor dat het eten vers en lekker blijft! Als je een lekker drankje erbij wilt kan dit natuurlijk ook nog erbij! Vaak moet je alleen voor zulke speciale gelegenheden op tijd een offerte aanvragen bij de catering. 

Wat kun je verwachten van een catering? 

Je kunt verwachten van een catering dat alle obers gastvrij zijn. De kwaliteit van de maaltijden moet voorop staan. Na afloop van uw gelegenheid wordt er verwacht dat de catering netjes alles op ruimt en schoonmaakt zoals de ruimte was. Het is belangrijk dat de catering ruim op tijd aanwezig is voor de aanvang van de gasten. Als dit niet goed gebeurt kan er een vertraging oplopen bij het serveren van de maaltijden. 

Buffetten 

Vaak bieden cateraars verschillende soorten buffetten aan. Meestal is er keuze tussen een standaard buffet of een luxe buffet. Je kunt natuurlijk ook een buffet geheel naar eigen keuze van maaltijden en drankjes aanvragen bij de cateraar. In een buffet is er een meestal 2 keuzes in het soort vlees. Daarnaast kun je ook een lekkere soep erbij nemen met een stukje stokbrood. Ook lekker natuurlijk! Meestal worden er eisen gesteld betreft hoeveel personen er minimaal aanwezig moeten zijn voor zo een buffet. Deze minimale eisen kan heel erg variëren.