i2D
Image default
Horeca

De Superfast Thermapen MK4

Een goede professionele voedselthermometer is onmisbaar om de temperatuur van een gerecht tijdens de bereiding in de gaten te houden. Of het nu gaat om een groot stuk vlees op de barbecue, een taart uit de oven, of een vers bereide stoofschotel, met de Superfast Thermapen MK4 is de kerntemperatuur snel en betrouwbaar af te lezen. De thermometer heeft een bereik tussen de -49,9 en 299,9 °C en is hierdoor voor alle situaties te gebruiken. Het is gemaakt van ABS kunststof en is door de antibacteriële behuizing veilig in gebruik. Door een ergonomische afdichting is de thermometer waterbestendig en kan eenvoudig worden schoongemaakt. Het apparaat werkt met een 1,5 volt AAA batterij en heeft een duidelijk afleesbare display. De temperatuur is zowel in Celsius als in Fahrenheit in te stellen. Het is niet voor niets dat de Thermapen geliefd is bij professionele koks en in vele kookboeken, blogs en tijdschriften een prominente plaats heeft gekregen. Gun je zelf de beste kookthermometer en het beste resultaat en bestel de Superfast Thermapen MK4 via onze website. 

Wanneer gebruik je de SuperFast Thermapen MK4

De thermometer is voorzien van een roestvrijstalen steekpen waarmee snel en eenvoudig de kern van het gerecht kan worden bereikt. De snelheid van de meting is afhankelijk van enkele factoren zoals de massa, toestand en warmteoverdracht van het gerecht. In de meeste gevallen zal de meting binnen 3 seconden op het scherm verschijnen. De pen is 360 graden roteerbaar waardoor de kern van het gerecht snel kan worden bereikt. Buiten gebruik zal de pen in de houder worden geklapt en is eenvoudig op te bergen. Hierdoor is het gebruik niet alleen beperkt tot de juiste vleestemperatuur, maar ook om de kern temperatuur te maken bij gerechten die afkoelen of juist bevroren zijn.

 

Snel, nauwkeurig en gevoelig

De temperatuur is afleesbaar op een grote display die bovendien meedraait met de positie van de Thermapen Professional. Hierdoor komt het niet meer voor dat de temperatuur ‘op zijn kop’ moet worden afgelezen. De verlichting van de display past zich automatisch aan aan de lichtsterkte van de omgeving. Leg je de thermometer neer dan zal het apparaat zichzelf uitschakelen. Het apparaat geeft een waarschuwing door een icoon in het scherm als de batterij bijna leeg is. Samen met de nauwkeurige temperatuurmeter is het gehele ontwerp zeer ergonomisch gemaakt waarbij het gemak voor de gebruiker voorop staat. Bovendien verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren waardoor er altijd een exemplaar is dat ook past bij de kookomgeving. 

Conclusie

Met de SuperFast Thermapen MK4 krijg je de beste voedsel temperatuurmeter die momenteel verkrijgbaar is. Snel, handig, betrouwbaar en geschikt voor alle temperaturen. Binnen 3 seconden weet de professionele kok, de enthousiaste thuiskok en de fanatieke barbecueliefhebber precies wat de temperatuur van kern van het gerecht is. Het resultaat is een perfect bereiding van ieder gerecht, ongeacht de benodigde kerntemperatuur. Ieder exemplaar wordt geleverd met een traceerbare kalibratie certificaat, de garantie voor een optimaal product waar je jaren plezier van zal hebben. Als klant krijgt u twee jaar fabrieksgarantie. Ga voor meer informatie naar de website van Thermapen Nederland.

https://www.thermapen.nl/thermapenprofessional