i2D
Image default
Horeca

In het groen eten bij het restaurant in Twente

Wil je een keer lekker genieten van de natuur wanneer je diner geserveerd wordt? Dan ben je bij het heerlijke restaurant in Twente aan het goede adres. Midden in het bos bevindt zich een heerlijk restaurant dat je kan voorzien van een geelrijk ontbijt, lunch, diner of gewoon lekkere borrelhapjes. Voor een het drinken van een goed glas wijn of een Fristi ben je ook op het terras van het restaurant in Twente op de juiste plek. Je kunt met veel mensen plaatsnemen op het terras, waar de zon tussen de bomen door de plek verlicht. Ook kun je aan de zijkant van het restaurant plaatsnemen op een van de loungebanken om lekker met elkaar te relaxen. 

Een gangen diner

Voor een goed gangen diner moet je bij het restaurant in Twente zijn. Hier worden de verse producten zo voor je neus bereid. Want door middel van de open keuken, kan je kijken hoe de chef het net vers binnengebrachte stuk vlees bereid en vervolgens op jouw bord legt. Je kunt, indien je dit wil, het gehele proces bekijken. Ook kun je bij het restaurant in Twente zelf aanvragen doen voor gerechten. De chef die in de keuken staat heeft namelijk vele jaren ervaring in de keuken en kan van veel ingrediënten allerlei gerechten maken. Wil je dus bijvoorbeeld graag een stuk kip eten met wat groenten, dan kan de chef daar iets voor maken. Uiteraard moet het wel in voorraad zijn, maar er wordt op voorkeuren vaak ingespeeld. 

Menu kaart van het restaurant in Twente

De kaart van het restaurant in Twente is erg uitgebreid en er is voor ieder wat wils. Ook voor de kinderen wordt er een apart menu aangeboden. Dit zijn niet alleen maar patatjes met een frikandel en pasta, maar is ook culinair beried. Wel wordt hier rekening gehouden met de wens van de kinderen.