i2D
Image default
Aanbiedingen

Je spullen per container verschepen

Een container verschepen kan goed zijn wanneer je bijvoorbeeld gaat verhuizen naar het buitenland. Je na al die jaren van reizen en twijfelen van plan om toch echt die grote stap te gaan wagen en je geluk te zoeken in een ander land, of je hebt een baan aangekregen aan de andere kant van de oceaan en je gaat hiernaar toe verhuizen. Toch wil je alle spullen die je in Nederland hebt staan niet achterlaten en je wilt het liefst je huis meenemen. Dit gaat helaas niet, maar je inboedel kan je wel per container verschepen. Hierdoor neem je de inrichting van je woning mee naar je nieuwe verblijf in het buitenland en voel je je een stuk sneller op je gemak. 

Over de oceaan

Een container verschepen kan naar meerdere plaatsen ter wereld. Wanneer er wordt gekozen voor een container verschepen gaat dit vaak wel om lange afstanden. Wanneer je bijvoorbeeld naar Spanje gaat verhuizen kan je misschien beter kiezen voor een transport met een bus of een vrachtwagen. Maar wanneer je naar de United States gaat verhuizen, is een vrachtwagen geen optie en het verschepen van je meubilair per vliegtuig is of erg prijzig of niet mogelijk. Door middel van je spullen op een container te verschepen betaal je niet de hoofdprijs en wordt alles snel voor je geregeld.

Verschepen en bezorgen

Als je uiteindelijk de keuze maakt om de spullen per container te verschepen, worden de spullen bij je opgehaald op het moment dat jij daar klaar voor bent. Je geeft van tevoren aan wanneer je de spullen op de andere bestemming nodig hebt en dit zal dan tijdig bij je worden opgehaald. Op het moment dat jij dan aankomt op je nieuwe bestemming staan je spullen er al en hoef je dit alleen nog maar zelf in te richten. Het wordt namelijk niet alleen maar per container verscheept, maar ook bezorgt.