i2D
Image default
Zorg

Van zorgverzekeraar overstappen kan nu

Denkt u erover om uw huidige zorgverzekering op te zeggen en een nieuwe af te sluiten? Dan heeft u hiervoor nog tot het einde van het jaar de tijd. Veel mensen zijn niet heel bewust met hun zorgverzekering bezig. Vooral als u zelden gebruik maakt van zorg hoeft u er niet zo op te letten. Toch kan het lonen om tegen het einde van het jaar altijd even de zaken op een rijtje te zetten. Voldoet uw zorgverzekering echt nog wel aan uw wensen en behoeften? Of kunt u geld besparen door te kiezen voor een andere verzekering? Heeft u eenmaal een passende verzekering gevonden, dan is van zorgverzekering overstappen zo geregeld.

Zorgverzekeraar kiezen die bij u past

Maar hoe kunt u een zorgverzekeraar kiezen die aansluit bij uw zorgbehoeften, zodat u niet meer voor zorg betaalt dan nodig? De goedkoopste verzekering afsluiten is lekker voordelig, maar niet als u ineens toch specifieke behandelingen nodig blijkt te hebben of goede service verwacht. Met een basisverzekering bent u gedekt voor echt noodzakelijke zorg. Wilt u gebruik kunnen maken van behandelingen zoals oefentherapie, dan bent u met een aanvullende verzekering al snel voordeliger uit.

Hetzelfde geldt voor een tandartsverzekering. Als u alleen 1 keer per jaar voor controle bij de tandarts komt, en geen gaatjes hebt, dan heeft u geen baat bij een losse tandartsverzekering. Staan u ingewikkelde behandelingen te wachten komend jaar, of wilt u gewoonweg geen risico lopen? Dan is een tandartsverzekering een goede optie.

Een zorgverzekering voor de regio

Bij Salland willen we het kiezen van een regionale, passende zorgverzekering zo eenvoudig mogelijk maken. We bieden daarom een ruime keuze in aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen. En over een te torenhoge premie hoeft u zich bij ons geen zorgen te maken. We doen er alles aan om deze betaalbaar te houden, jaar in, jaar uit. Wilt u weten wat uw premie wordt bij Salland? Dan kunt u deze berekenen op onze website, of contact met ons opnemen.

https://www.salland.nl