i2D
Image default
Zorg

De Uri-Go: een biologisch afbreekbaar middel tegen urinevlekken

Heeft u last van incontinentie en urineverlies? Dit vervelende kwaaltje komt vaker voor bij met name ouderen. Ouderen wonen over het algemeen langer thuis en daarom zijn passende hulpmiddelen van groot belang. Daarom biedt Van Manen Hygiëneproducten hygiënemateriaal aan, zoals de Uri-Go, een wasbare onderlegger voor op bed en nog veel meer. Dankzij hun handige producten woont u comfortabeler langer thuis. Dit is niet alleen fijn voor ouderen, maar ook voor de zorg. Dankzij het aanbod van deze expert wordt namelijk de druk op de zorg verlicht. Bekijk snel het uitgebreide aanbod in hun webshop en plaats een bestelling.

Alles voor een goede hygiëne bij één webshop

Van Manen Hygiëneproducten biedt alles voor een optimale hygiëne voor thuis, maar ook binnen bedrijven. Zo bieden ze bijvoorbeeld producten aan voor de horeca, zoals citroendoekjes en handschoenen. Ook voor medische praktijken en tattooshops bieden ze handige hulpmiddelen aan, zodat er schoon kan worden gewerkt. Gaat u op reis? Ook dan vindt u producten als polsbandjes tegen reisziekte en braakzakjes. Voor ouderen en kinderen die nog niet zindelijk zijn bieden ze incontinentiemateriaal aan, zoals de Uri-Go en een wasbare onderlegger voor op bed. Voor welk doel u ook hygiëneproducten zoekt, bij deze expert vindt u precies wat u zoekt!

Informeer naar de producten die deze expert aanbiedt

Bent u op zoek naar hygiëneproducten die bij uw situatie passen, maar weet u niet welke producten u het beste kunt aanschaffen? Laat u dan adviseren door deze expert. Ze weten precies welk product het beste bij uw situatie past en helpt u graag verder. U kunt de Uri-Go, de wasbare onderlegger voor op bed en andere producten eenvoudig online bestellen. Ze doen er alles aan om uw bestelling vervolgens zo snel mogelijk te leveren, zodat u snel profiteert van de handige producten die ze aanbieden.