i2D
Image default
Bedrijven

Wat is de betekenis van mode?

Het woord mode kan op verschillende manieren worden geïnterpreteerd. De meeste mensen kennen het woord van het soort kleding wat je draagt of wanneer iets in de mode raakt. Mode is frans en betekend de manier of wijze. Het kan betrekking hebben op kledingstijl, maar wordt dus ook in andere contexten gebruikt om aan te geven dat iets populair of aantrekkelijk gevonden wordt. Nu is merkkleding heel erg populair, denk aan een my brand polo, lekker makkelijk, maar ook trendy.

 

De historie van mode

Mode zoals my brand polo bestaat als jaren, het bestond zelfs al in verschillende culturen in de Oudheid. Er was vroeger te zien dat de rijken prachtige kleding droegen, terwijl het gewone volk slechte en vieze kleding droeg. Vroeger gelde het volgende; de stand waarin je behoorde bepaalde ook de wijze van de kleding. Behoorde je tot de elite, dan had je de mooiste en duurste kleding aan die er was. Kleding werd zelfs voor je opgemeten als je rijk was vroeger. Behoorde je vroeger tot de arme, dan had je niet een geld om kleding te kopen en liep je jaren met hetzelfde kleed aan.

 

Welke kleding past het beste bij mij?

Het is voor vele mensen uitvogelen welke kledingstijl, kleuren of pasvormen het beste bij hun past. Nu zijn er een paar tips die je kunnen helpen met het zoeken naar de beste kleding voor jou. De eerste tip is dat het belangrijk is dat je goed kijkt naar je figuur. Welke vormen wil je verbergen en welke vormen wil je juist laten zien. Ten tweede is het belangrijk om te kijken naar kleding die je ook leuk vindt. Ten derde is het belangrijk om alle kleuren te onderzoeken. Kijk hierbij goed welke kleuren het beste staan bij je ogen. Door deze stappen te doorlopen, kom je zelf bij de perfecte stijl terecht.

https://konceptstore.nl/collections/my-brand-broek