i2D
Image default
Zorg

Deze woonzorg in Groningen ligt op een toplocatie en biedt persoonlijke zorg

Wilt u zelfstandig blijven wonen, maar is uw huidige woning niet meer geschikt? Of heeft u speciale zorg of ondersteuning nodig? Dan is deze woonzorg in Groningen een perfecte oplossing. Hier kunt u comfortabel wonen in een zelfstandig appartement, maar heeft u snel toegang tot alle zorg die u nodig heeft. Met een blik op de toekomst is dit een perfecte oplossing voor veel ouderen. Leyhoeve Exploitatie ligt ook op een gunstige locatie en bevat veel mooie faciliteiten

Alles onder één dak

Veel ouderen kunnen bepaalde activiteiten niet meer ondernemen omdat ze hier ver voor moeten reizen. Bij deze woonzorg in Groningen kunt u overal aan deelnemen omdat alle faciliteiten onder één dak zitten. Zo kunt u makkelijk een sociaal netwerk opbouwen. Veel bewoners van deze appartementen zijn actief in de gemeenschap. Er worden ook regelmatig leuke uitjes en activiteiten georganiseerd die toegankelijk zijn voor alle ouderen.

Gunstige ligging

Deze woonzorg in Groningen ligt op een toplocatie. De locatie ligt in een rustige omgeving dicht bij de natuur. Toch bent u ook snel in het centrum met de fiets of bus. Ook ligt er supermarkt op dichte afstand. Het ziekenhuis is ook maar een kwartiertje reizen vanaf de woongemeenschap. Zo heeft u alles wat u nodig heeft in de buurt én kunt u tegelijkertijd genieten van een rustige omgeving.

Zorg op maat voor alle bewoners

Heeft u een zorgvraag of maakt u gebruik van thuiszorg? Dan bent u ook zeker welkom in deze woonzorg in Groningen. Hier krijgt u zorg die past bij uw persoonlijke zorgvraag. Het is ook mogelijk om in een tijdelijk appartement te verblijven wanneer u tijdelijk meer ondersteuning nodig heeft. Doordat deze woongemeenschap kleinschalig is, kunt u altijd persoonlijke zorg en aandacht verwachten. Leyhoeve exploitatie beschikt over een gespecialiseerd zorgteam dat altijd voor u klaar staat.

https://www.leyhoeve.nl/