i2D
Image default
Woning en Tuin

De Deens interieurexperts

Deens weet zich als woonaccessoireswinkel echt te onderscheiden. Het aanbod meubels en toebehoren is groot en afwisselend. Zomaar een greep: HK living mokken, Madam Stolz kussens, een Urban Cotton wandkleed en een ferm LIVING tafel. Vrijwel de gehele collectie is op voorraad; levering vindt meestal binnen 1 a 2 dagen plaats. Merken en artikelen worden duidelijk en gedetailleerd beschreven. Bijzonder inspirerend zijn de interieurstylisten die op deens.nl hun expertise aanbieden. We stellen er drie aan je voor.

Eigen Advies, zo heet het bedrijf van Liesbeth. Ze maakt unieke interieurontwerpen en geeft professioneel stylingadvies. Liesbeth beschikt over de diploma’s ‘Interieurstyling’ en ‘Binnenhuisarchitectuur’. Aan ieder project werkt ze vol passie en plezier. Als je deze vrouw inhuurt, weet je zeker dat je woning wordt omgetoverd tot een eigen thuis. De persoonlijke smaak van de klant staat altijd voorop. Wil jij geadviseerd worden door Liesbeth? Stuur een mail naar info@eigenadvies.nl.

Kim Timmerman houdt van het mixen van vintage en nieuw. Deze combi wordt in de interieurbranche wel omschreven als eclectisch. Kim werkt voor woonbladen als VT Wonen en Wonen Andere Stijl. Ze geeft les op de NIA Stylingacademie en adviseert zowel bedrijven als particulieren. Favoriete kleuren van Timmerman zijn oker, groen en roze. De vrouwelijke touch is in haar ontwerpen altijd terug te vinden. Kims stijl is origineel en authentiek. Ze weet van een huis echt een thuis te maken. In werkomgevingen zorgt ze voor sfeer en comfort. Kim Timmerman is te bereiken via info@kimtimmerman.com.

Bij Demelza Krens draait het om aandacht, duurzaamheid en liefde. Ze heeft een voorkeur voor pure ambacht en oog voor de allerkleinste details. In een Demelza ontwerp zie je zowel oude als nieuwe spullen. Vaak gaat het om gewaagde, zeker niet voor de hand liggende, ontwerpen. Krens werkt op freelancebasis voor Ariadne at home. Iedereen die van zijn woning iets speciaals wil maken, kan haar inhuren. Demelza is dol op tweedehands spullen en daar werkt ze dan ook veel mee. Ze is veelzijdig: richt regelmatig accommodaties op een Glamping in, zet unieke fotostudio’s neer en reist het hele land door voor winkelstyling. Op Demelza’s website www.demelzakrens.com vind je haar contactgegevens.

https://www.deens.nl