i2D
Image default
Electronica en Computers

Kentico CMS gebruiken voor een doeltreffende klantbenadering

Wilt u binnen al uw applicaties een doeltreffende boodschap op het juiste moment presenteren, dan biedt Kentico CMS de perfecte mogelijkheid. Middels dit systeem kunt u content- en marketinguitingen op één snelle manier realiseren. Ook integratie van externe systemen is hiervan onderdeel, met als voorbeeld API Management. Hierbij krijgt u een allround-view van de data van uw potentiële doelgroep. Kentico CMS is een nieuwe vorm van klantbeheer, waarbij u op meerdere applicaties tegelijk een pakkende boodschap kunt achterlaten. Middels API Management meet u hoe hierop wordt gereageerd. Bij Datacon vindt u hierover veel meer informatie.

Kentico CMS implementeren

Dit Content Management System is gericht op alles rondom de online vindbaarheid van uw bedrijf. Bent u actief in de e-commerce en is het van essentieel belang om gerichte boodschappen op exact het juiste moment aan uw doelgroep te tonen, dan is Kentico CMS de geschikte tool. Het systeem maakt contentcreatie en online marketing tot een effectieve en gebruiksvriendelijke factor. Door het grote aantal standaard modules wordt informatie snel en tegelijkertijd op diverse applicaties en externe locaties geplaatst. Ook per domein heeft u overigens een grote hoeveelheid mogelijkheden. Naast Kentico CMS is het overigens ook mogelijk gebruik te maken van API Management, waardoor u relevante bezoekersdata van al uw applicaties en platformen direct kunt implementeren in nieuwe uitingen van het bedrijf.

De combinatie met API Management

Wilt u als bedrijf meer informatie of achterliggende data over uw klanten te weten komen, dan kan API Management hiervoor zorgen. Deze laat real-time performance van een website zien in combinatie met de klantgegevens; hoe presteert de website, hoe wordt een boodschap ontvangen en middels welke tools kan de e-commerce een boost krijgen? API Management is in samenwerking met Kentico CMS dé manier om met onderliggende data en de juiste content de klant gerichter te kunnen benaderen, met als gevolg een effectiever bedrijfsresultaat. Datacon helpt u graag verder.