i2D
Image default
Hobby en vrije tijd

Een 9 maanden invulboek als zwangerschapscadeau

Een zwangerschap is een bijzondere ervaring voor een vrouw. Hierbij maakt het niet uit of de dame in kwestie haar eerste kindje verwacht of dat zij al kinderen heeft. Iedere zwangerschap verloopt namelijk op een geheel eigen manier en geen twee zwangerschappen zijn exact hetzelfde. Wanneer je iemand kent die in verwachting is, kun je haar een zwangerschapsinvulboek cadeau geven. Zo kan de aanstaande moeder alle veranderingen in haar lichaam en gevoelens, maar ook de verschillende ontwikkelingsstadia die het kindje doorloopt op een nette manier vastleggen. Je kunt jezelf uiteraard een ook invulboek cadeau geven!

Wat kun je vastleggen in een 9 maanden invulboek?

Er zijn geen vaste regels voor het invullen van invulboeken. Je kunt er alles in kwijt wat te maken heeft met de zwangerschap en je kindje. Denk bijvoorbeeld aan het moment waarop je voor het eerst de hartslag van het kindje hoorde of wanneer je het kindje duidelijk hebt voelen bewegen in je buik. Ook zaken als zwangerschapssymptomen en ideeën voor een naam kunnen een plaats krijgen in dit persoonlijke boek. Het belangrijkste is dat de ervaring van de eigenaresse van het boek wordt weergegeven, zodat zij haar unieke, persoonlijke ervaring op een later tijdstip kan teruglezen en -zien.

Mogelijke toebehoren voor een 9 maanden invulboek

De meeste invulboeken voor tijdens de zwangerschap hebben een spiraalbinding. Zo kun je ook felicitatiekaarten, de zwangerschapstest en foto’s inplakken, zonder dat het boek beschadigd raakt. Om van het persoonlijke invulboek écht iets creatiefs te maken, kun je gebruikmaken van diverse toebehoren. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van mijlpaalkaarten. Zo kun je later precies terugzien wanneer je de eerste echo hebt gehad, wanneer het geslacht van het kindje bekend werd gemaakt en wanneer je je broeken niet langer paste. Ook kun je zelf knutselen met washitape, stansvormen, achtergronden en leuke stickers, zodat niet alleen de zwangerschap, maar ook het 9 maanden invulboek heel persoonlijk en uniek is.