i2D
Image default
Hobby en vrije tijd

Het stappenplan om jouw perfecte thuisspa te kiezen

 

Een thuisspa is zeker en vast een goede investering voor je woning. Niet alleen omdat je op die manier van een optimaal wooncomfort geniet, maar ook omdat de waarde van je woning stijgt.

 

Natuurlijk komt er heel wat bij een thuisspa kijken, en het is dan ook belangrijk dat je een duidelijk stappenplan hebt. Hier lees je waar je zoal op moet letten om van dat plan een succes te maken!

1. Schakel een professional in

Eerst en vooral is het een goed idee om een professional in te schakelen voor de bouw van je thuis spa. Er bestaan tal van bedrijven die gespecialiseerd zijn in het inplannen, indelen én bouwen van een thuis spa. Zeker aangezien er aan specifieke hygiënische eisen moet worden voldaan, is dit een stap die je niet mag overslaan!

2. Kies voor een inrichting die je ligt

Zodra je weet wat de mogelijkheden zijn, kan je op zoek gaan naar een goede indeling van je thuis spa. Waar wil je je Elite Wellness jacuzzi hebben, en hoe groot moet het zwembad van je spa zijn? Wil je een sauna en zo ja, waar wil je die hebben? Allemaal vragen die je, best in overleg met je specialist, moet beantwoorden voor je aan de slag kunt!

3. Ga voor de juiste afwerking

Het grote werk is natuurlijk het bouwen van de spa zelf, maar dan is het nog lang niet gedaan. Zodra je de basis van de spa hebt, is het erg belangrijk dat je de juiste afwerking kiest. Denk maar aan de verlichting, de kleur van de muren en de tegels die je kiest voor de vloer. Ga je voor mozaïek, gewone tegels of iets anders? Dergelijke factoren dragen bij aan de kwaliteit van de thuis spa, maar ook de atmosfeer van de ruimte.

4. Investeer in goede accessoires

Ten slotte mag je het belang van accessoires niet onderschatten, zeker niet als het gaat om een spa. Je spa-ervaring zal pas compleet zijn als je een mooie, rustgevende stijl creëert door middel van accessoires als mooie handdoeken, schoonheidsproducten, een kwalitatief massagebed en nog veel meer. Dergelijke zaken zijn dan misschien wel details, toch maken ze de look en feel van je thuisspa helemaal compleet!

 

https://images.pexels.com/photos/1028379/pexels-photo-1028379.jpeg?auto=compress&cs=tinysrgb&dpr=2&h=750&w=1260