i2D
Image default
Hobby en vrije tijd

Creëer unieke woonitems door ze te restylen

Ben je het huidige interieur in jouw woning een beetje zat? Je kan je woonitems een tweede leven geven door ze te restylen. Het leuke aan je eigen woonitems restylen is dat je de creatieve kant van jezelf tot uiting kan brengen. Met het assortiment van De Sfeerfabriek kan je alles uit de kast halen, want met zo’n breed assortiment vind je zeker wat je zoekt. Daarnaast staat de website ook vol met leuke DYI-stappenplannen die je kan volgen om van jouw woonitem een groot succes te maken.

Meer dan alleen hobbyspullen

Naast hun uitgebreide assortiment aan materialen, kan je hele leuke en creatieve workshops volgen waarin je woonitems gaat restylen bij De Sfeerfabriek. Zo kan je bijvoorbeeld een eigen vaas maken met een leuk patroon of met een speciale kleurcombinatie. Verzin het zo gek nog niet en het kan tijdens een workshop van deze online hobbywinkel. De workshops worden gegeven in hun atelier. Dit atelier is gevestigd in Ter Aar en is enkel toegankelijk op afspraak. Workshops zijn in te plannen door contact op te nemen via de contactgegevens op hun website. Het is vanaf twee mensen mogelijk een workshop in te plannen. Zo kan je hele leuke plannen maken voor jou en je beste vriend(in) of familielid. Natuurlijk mag je aan het einde van de workshop je eigen creatie als beloning voor je harde inzet mee naar huis nemen.

Vraag meer informatie op

Heb je al creatieve ideeën gekregen na het lezen over de workshops die beschikbaar zijn bij De Sfeerfabriek? Aarzel dan niet en neem contact met hen op. De contactgegevens staan op hun website vermeld. Als je toch liever thuis aan de slag gaat met het restylen van je woonitems, dan kan je alle benodigdheden bestellen via de webshop. De spullen worden zo spoedig mogelijk naar je opgestuurd, zodat je je creatieve gedachtegang snel de vrije loop kan laten gaan.