i2D
Image default
Bedrijven

Besparen? Kijk eens naar een sim only abonnement

Dat de economie er momenteel niet zo heel erg goed voor staat, is voor velen wel duidelijk. Sommige mensen werken bij een bedrijf dat hard is geraakt door de maatregelen rond het covid-19 virus. Sommige mensen zijn hun baan al kwijt. Sommige mensen zijn bang hun baan kwijt te raken. 

 

In dit soort tijden is het belangrijk om eens te gaan kijken waar je kunt besparen. Natuurlijk zijn er mogelijkheden om je energiekosten te drukken of op andere zaken te besparen. Maar heb je er wel eens over nagedacht om op je mobiele telefoon te besparen? In dit artikel meer informatie over dit onderwerp.

 

Kies voor sim only en betaal veel minder

 

Je hebt vast wel eens van de term goedkoopste sim only gehoord. Steeds meer providers bieden deze vorm van een abonnement aan. Je kunt hiermee eenvoudig een hoop geld besparen. Soms wel enkele tientallen euro’s per maand. 

 

Heb je nog een toestel dat in goede staat is? Kies dan voor sim only en bespaar flink op je maandelijkse kosten. Kosten die maandelijks weer terugkeren zijn zeker goede opties om op te besparen. Die leveren je direct en voor langere termijn veel geld op.

Kijk ook eens naar een refurbished toestel

 

Als je nu toch wilt gaan besparen met een Lebara sim only abonnement maar je hebt nog geen toestel tot je beschikking, dan kun je natuurlijk een koop op afbetaling doen bij je provider. Je sluit een soort van lening af bij de provider en betaald iedere maand een stukje terug. Toch is dit niet de meest voordeliger optie.

 

Een beetje telefoon van het hogere segment kost je zomaar 800 tot 1200 euro. Kies je voor een refurbished toestel, dan ben je hiervoor een stuk minder kwijt. Deze toestellen zijn in feite tweedehands maar ze zijn helemaal nagekeken en worden vaak met garantie verkocht, dit kan dus zeker een goede optie zijn.