i2D
Image default
Bedrijven

Uw tuinkantoor in Eindhoven wordt geregeld door deze experts

Heeft u kennisgemaakt met thuiswerken in de periode rondom COVID-19 of werkt u al jaren vanuit huis? Dat doet u natuurlijk het fijnst in een ruimte waarin u zich volledig kunt concentreren. In een tuinkantoor van Tuinkantoor Direct uit de omgeving van Eindhoven wordt u niet gestoord door collega’s, uw partner of uw kinderen. U kunt rustig werken in uw eigen kantoorruimte in uw tuin in Nijmegen of omstreken, terwijl zij in huis bezig zijn met hun eigen dingen. Het fijne aan een tuinkantoor is bovendien dat u uw privé en werk optimaal in balans kan houden. Trekt u de deur van uw tuinkantoor dicht? Dan bent u thuis en vrij van werk. Een ander voordeel is dat u nooit meer in de file naar uw werk hoeft. U gaat een paar minuten voordat uw werkdag begint naar uw kantoorruimte en u bent op uw werk.

Uw eigen tuinkantoor op maat

De specialisten van Tuinkantoor Direct uit Nijmegen helpen u graag met het maken en plaatsen van kantoorruimte in uw tuin. U kunt een kant-en-klaar tuinkantoor aanschaffen met plaatsing in Eindhoven, maar het is ook mogelijk om uw kantoor op maat te laten maken. De experts van dit bedrijf denken graag met u mee voor een kantoor in uw tuin dat precies past bij de stijl uw woning. Bovendien zijn veiligheid en degelijkheid belangrijke pijlers waar tijdens de bouw extra op gelet wordt. Het is daarnaast mogelijk om extraatjes toe te voegen aan de kantoorruimte in uw tuin. Kies bijvoorbeeld voor een sanitaire voorziening, een airco of geïntegreerde rolluiken.

Werk productiever in uw eigen ruimte

In een eigen kantoorruimte in uw tuin in Nijmegen krijgt u veel werk gedaan. Een tuinkantoor van dit bedrijf uit de omgeving van Eindhoven is dus een goed idee. Neem contact op met hun medewerkers als u geïnteresseerd bent in een eigen buitenkantoor. Zij zorgen ervoor dat u een offerte ontvangt voor een geschikt kantoor.