i2D
Image default
Auto's en Motoren

Leuke en leerzame rijles in Haaksbergen

De betrouwbare rijles in Haaksbergen wordt gegeven door een ervaren instructeur die iedere dag weer met plezier zijn vak beoefend. Al meer dan 30 jaar heeft deze instructeur al ervaring in het vak en heeft er tot op vandaag de dag nog steeds veel plezier in. Dat zie je terug in de lessen die vol enthousiasme worden gegeven. De kennis over het besturen van een auto brengt de instructeur graag aan je over en de rijles in Haaksbergen wordt altijd zo ingericht dat je gericht vragen kunt stellen en er tijd is voor een oefening naar wens. Heb je bijvoorbeeld moeite met het inparkeren op de manier van fileparkeren, dan kan je dat aan het einde van de les aangeven en wordt dat nog met je geoefend. Zo is er tijdens de rijles in Haaksbergen ook ruimte voor eigen inbreng. 

Instructeur

De instructeur vindt het heel erg belangrijk dat er samen wordt gewerkt tijdens de lessen. Het is belangrijk dat er een goede manier van communiceren plaatsvindt in de auto en dat de leerling zich ook verbonden voelt met de auto en een goede connectie heeft met de instructeur. Op die manier kan je er namelijk voor zorgen dat het rijden ook echt leuk wordt. Maar hoe doe je dat dan precies? De lessen worden allemaal heel efficiënt ingedeeld, zodat er geen tijd verloren gaat. De lessen duren 60 minuten waarin je alle uitleg van die dag krijgt. Je start tegelijkertijd al met rijden en onderweg zal de instructeur je aanwijzingen en oefeningen geven. 

Verrichtingen

De bijzondere verrichtingen zijn een apart onderdeel van de rijles in Haaksbergen, maar zijn zeker erg belangrijk. Dit is ook een toets onderdeel tijdens een examen en daar moet je dan ook goed op zijn voorbereid. Iedere les zal een van de verrichtingen dan ook worden behandeld.