i2D
Image default
Vervoer en transport

Een internationaal transport inhuren

Het gestructureerde internationaal transport helpt je met het verzenden van diverse goederen naar de andere kant van de wereld. Soms heb je een product dat je graag wil verzenden, maar heb je zelf niet de mogelijkheid om het te versturen. Bijvoorbeeld omdat het land aan de andere kant van de oceaan ligt en je zelf geen beschikking hebt over een vliegtuig of een schip, of wanneer je zelf überhaupt geen beschikking hebt tot een voertuig waarmee de verzending kan worden uitgevoerd. Het internationaal transport helpt je daarbij. Men heeft veel ervaring met het verzenden van diverse producten en pakketten en helpen ook jou graag om te zorgen dat dit allemaal zo snel en zo goed mogelijk wordt geregeld. 

Pakket

Als je regelmatig gebruik wilt maken van het internationaal transport heb je te maken met een pakketprijs, waar je wat korting bij kunt ontvangen. Voor een eenmalig tramsport zal je dan iets meer moeten bijbetalen. Alle tarieven en uitleg hierover vind je onder het blad ‘tarieven’ op de website. Hier lees je goed af welke kosten er precies gemaakt moeten worden wanneer je van plan bent goederen te versturen via een internationaal transport. 

Europa

Niet alleen voor het transport naar landen die ver weg liggen wordt alles geregeld, maar ook gewoon voor landen binnen Europa. De professionaliteit zie je terug in het werk dat er wordt gedaan en daarnaast is de verhouding van de kwaliteit ten opzichte van de prijs erg goed ingesteld. Je kunt via de website contact opnemen voor meer informatie en je kunt daar ook terecht voor het aanvragen van een offerte voor het internationaal transport dat jij had gewenst. Je krijgt dan binnen een dag een duidelijk overzicht in je mail, waarin staat wat er allemaal voor je wordt geregeld en tegen welk tarief dat wordt gedaan. Ook wordt duidelijk het totaalbedrag van het internationaal transport getoond.