i2D
Image default
Onderwijs

Voorkomen van ongelukken met de nen 1340 cursus

Op het werk gebeurt er vaak een groot aantal ongelukken en dat moet natuurlijk worden voorkomen. Met de handige nen 1340 cursus wordt hier een stokje voor gestoken, want de werknemers kunnen door middel van deze cursus de veiligheid op de werkvloer waarborgen. Wanneer je werk doet wat te maken heeft met elektrotechniek dan gebeurt het vaak dat hier een ongeluk mee gebeurt. Aan de hand van de diverse veiligheidsnormen waar aan voldaan moet worden zijn er eisen opgesteld waar iedere werkgever zich aan moet houden. Een van de normen die hiervoor is opgesteld in deze branche is de nen 1340 norm. Hierin staat waar ieder bedrijf aan moet voldoen om te zorgen dat er een veilige werkomgeving bestaat voor de werknemers die hier werkzaam zijn.

 

Kennis van de norm

Omdat je werknemers hier altijd mee te maken hebben, is het verstandig hen een nen 1340 cursus te laten doen zodat zij bekend zijn met alle zaken omtrent deze norm. De nen 1340 cursus wordt geheel op maat aangeboden voor jouw bedrijf, waardoor je binnen een korte tijd alle werknemers hebt voorzien van een certificaat en dat de veiligheid op de werkvloer volledig kan worden gewaarborgd door alle kennis die er na de nen 1340 cursus in de hersens van de werknemers zijn gebrand. De instructeurs die de nen 1340 cursus geven zijn zeer gedreven in het overgeven van deze kennis en willen iedereen die hiermee te maken heeft goed uitleggen wat de norm nou precies inhoudt.

 

De opleidingen voor nen 1340

Er worden diverse opleidingen aangeboden. De nen 1340 cursus is voor de werknemers die hier nog helemaal geen kennis van hebben, maar er zijn ook cursussen die aangeboden worden voor mensen die hier wel al enige kennis van hebben, maar zich moeten bijspijkeren omdat de norm hier en daar wat is aangepast.