i2D
Image default
Auto's en Motoren

De automatten bestellen op de website

De beste automatten bestellen is zeker aan te raden. Ze hebben namelijk de perfecte pasvorm en hebben een anti slip mat aan de onderkant van de mat zitten, waardoor deze niet kan wegglijden. Dit is ideaal wanneer je de mat bijvoorbeeld in de kofferbak hebt liggen. Ga je dan een koffer vervoeren of iets anders dan weet je dat dit niet kan beschadigen, omdat het goed op zijn plek blijft liggen door de anti slip laag aan de onderkant van de automatten. Wanneer je de automatten gaat bestellen, dan krijg je altijd automatten die goed passen in jouw type auto, maar daarnaast nog een voordeel hebben ten opzichte van de standaard matten die je bij je auto krijgt geleverd.

 

Hoge randen van de matten

De automatten bestellen heeft nog een ander voordeel, namelijk de hoge randen van de matten die je in je auto legt. Hierdoor voorkom je beschadigingen en voorkom  je ook dat vuil eventueel onder de mat komt te liggen, waardoor je alsnog vuiligheid in je auto hebt. Dit is nou net wat je wilt voorkomen met de aanschaf van de automatten en dat is de reden dat de matten juist een hoog opstaande rand hebben. Naast dat de randen zijn genaakt uit praktische overwegingen zijn de randen ook nog erg mooi om te zien en geven dan ook een luxe uitstraling aan de auto. Ook wordt het tapijt hier mee beschermt.

 

Flexibele matten

De automatten bestellen heeft naast de al  bovengenoemde voordelen nog een voordeel. Het zijn namelijk zeer flexibele matten, waardoor je deze gemakkelijk uit de auto kunt halen om deze te reinigen. Ook zitten er in enkele automatten die je kunt bestellen ook opbergvakken. Hiermee voorkom je dat spullen gaan verschuiven wanneer je deze in de auto plaatst. De automatten bestellen kan je gemakkelijk doen via de website.