i2D
Image default
Internet

5 sites om PNG-bestanden online naar JPG te converteren

Vandaag ontdekt u de beste 5-sites om PNG-bestanden online naar JPG te converteren: u kunt deze portals gebruiken wanneer u dit type conversie moet uitvoeren, maar ook wanneer u formaten voor deze bewerking wilt wijzigen in termen van output. Met sommige van deze tools kunt u bestanden in batchmodus converteren, waardoor u er meerdere tegelijkertijd kunt converteren. Op deze manier kunt u deze taak snel en ook heel eenvoudig uitvoeren, omdat u geen software op uw computer hoeft te downloaden. Ten slotte kunt u op sommige van deze platforms verschillende afbeeldingsparameters aanpassen.

1. AnyConv

Je kunt PNG naar JPG converteren met AnyConv. Een van de vele voordelen van deze site is de mogelijkheid van massale conversies van bestanden, omdat het in batches kan werken. Bovendien is het gebruik van het platform zeer intuïtief: zodra de bestanden in het juiste venster zijn geladen, kunt u het uitvoerformaat selecteren en vervolgens de conversiebewerkingen starten.

2. Online-Convert.com

Online Image Converter naar JPG is een uitstekende tool die beschikbaar is gemaakt via de bekende Online-Convert.com-website. Het sterke punt van dit platform is de aanwezigheid van verschillende zeer geavanceerde conversieparameters, die u naar wens kunt aanpassen: aan de andere kant is er helaas geen batchconversie en daarom kunt u niet meer dan één bestand tegelijk converteren. U kunt converteren na het uploaden van het bestand en na het aanpassen van de verschillende parameters: onder deze opties vindt u bijvoorbeeld beeldformaat, DPI-wijziging, kleuropties, kwaliteitsboost en bijsnijdoptie. Bedenk ten slotte dat u met behulp van deze site niet alleen bestanden van pc kunt uploaden, maar ook van Dropbox, Google Drive of online URL.

3. OnlineConverter.com

4. Zamzar: PNG naar JPG

In termen van bekendheid slagen maar weinigen erin om te vergelijken met Zamzar: PNG naar JPG. In feite heeft dit bekende platform ook een tool voor het online converteren van PNG-bestanden naar JPG. Bovendien kunt u met deze site een conversie van meerdere batches uitvoeren, wat het nog waardevoller maakt. Hoe te gebruiken? U moet het bestand uploaden (vanaf pc of URL) en vervolgens JPG selecteren als uitvoerformaat. Zodra dit is gebeurd, moet u uw e-mailadres invoeren om de downloadlinks te ontvangen. Klik ten slotte op Converteren om de e-mail van Zamzar te ontvangen. Het enige minpunt is daarom de traagheid van het proces om de bestanden te downloaden.

5. FreeFileConverter

De laatste van de beste sites om PNG-bestanden online naar JPG te converteren is FreeFileConverter: het lijkt veel op de vorige, omdat je hiermee bestanden ook kunt uploaden vanuit Dropbox of URL. Aan de andere kant zijn er geen aanpassingsmogelijkheden: de site compenseert echter de directheid ervan.