i2D
Image default
Internet

Een chatbox op je website?

Uw klanten zitten met vragen en willen daar de dag van vandaag een snel antwoord op. Met een performante chatbox kunt u dit proces automatiseren en snel antwoorden aanleveren op de meest gestelde vragen. Logisch dus dat chatboxen in de lift zitten.

Chatbots die slimmer worden

Chatbots ondersteunen uw klantenservice en automatiseren repetitieve processen. Heel veel vragen komen telkens terug en een chatbot is perfect in staat deze te beantwoorden. De chatbot van Boom!!Chat, een Nederlands bedrijf, gaat echter nog een stapje verder. Deze chatbots voor websites zijn voorzien van AI, waardoor deze zelflerend zijn. Concreet wil dit zeggen dat deze chatbots elke dag een beetje slimmer worden. Het zijn intelligente stukjes technologie die u kunt voeden en die uw processen ondersteunen. Hierdoor worden de vragen van uw klanten beantwoord, hoeft u er zelf geen tijd meer in te steken en krijgen ze toch een perfecte service.

Investeren in een chatbot

Chatbots duiken op heel wat websites op, maar er zitten toch grote verschillen tussen. Niet elke chatbox is even performant. Het is dan ook belangrijk te opteren voor een partner die u een oplossing aanreikt waar u werkelijk een stap mee vooruit zet. Door te investeren in een zelflerende chatbot met Artificiële Intelligentie, investeert u in de toekomst van uw bedrijf. De initiële investering is misschien net iets meer, maar daar plukt u al op korte termijn de vruchten van. U heeft minder medewerkers nodig om de klanten te woord te staan, waardoor uw personeelskost zakt.

Bovendien is een chatbot 24/7 operationeel en laat deze u nooit in de steek. Ziek worden is onmogelijk en er kunnen tientallen bezoekers tegelijkertijd verder geholpen worden. Zo mist u geen enkele nieuwe klant en kunnen bestaande klanten dag en nacht bij uw onderneming terecht. Runt u een webshop, dan heeft een chatbot zeker nog bijkomende meerwaarde. Ongetwijfeld doet dit stukje technologie uw verkopen stijgen.

Een krachtige chatbot met digitale hersenen

Kent u weinig van technologie, maar ziet u wel de onmiddellijke meerwaarde in van een chatbot, dan is het een kunst om u goed te laten informeren. Zo maakt u een weloverwogen keuze, de ene chatbot is de andere niet. Kiest u voor de chatboxen van Boom!!Chat, dan krijgt u een chatbot op maat, die perfect overeenstemt met uw verwachtingen. Bovendien kunt u bij dit Nederlands bedrijf in uw eigen taal terecht, wat vaak toch net iets makkelijker communiceert. De bereikbaarheid van het bedrijf is top en hun chatbots behoren tot de top. Ze kunnen trouwens gratis uitgeprobeerd worden, waardoor u onmiddellijk de meerwaarde merkt.

Zet een stap richting de toekomst en investeer in de groei van uw bedrijf. Informeer naar de mogelijkheden van een chatbot en maak uw customer service een stuk sterker. Een verstandige investering!

https://boomchat.info