i2D
Image default
Bedrijven

Kleine foutjes met grote gevolgen

Geloof het of niet, maar ook tijdens de verwerking van gewerkte uren in de administratie van bedrijven, ondernemingen en instanties worden er fouten gemaakt. Dit kan meestal wel verklaard worden. Een van de eerste dingen die fout gaat is de manier waarop uren geregistreerd worden. Deze manieren zijn vaak niet betrouwbaar, achterhaalt of beide. Denk hierbij aan een Excel bestand waarin de werknemer of werkgever de gewerkte uren in bijhoud of zelfs een papiertje waar is opgeschreven hoelang iemand heeft gewerkt. Fouten maken in de urenregistratie is cruciaal. Je wilt als werkgever niemand meer betalen dan is afgesproken en, misschien nog wel belangrijker, als werknemer wilt je zeker niet te weinig uitbetaald krijgen!

 

 

Waarom jij gewerkte uren moet gaan registreren met Keeping

Ondertussen heb je wel in de gaten hoe belangrijk het is dat de administratie van gewerkte uren foutloos verloopt. Met alle technologie van tegenwoordig is dit ook helemaal niet zo moeilijk. Keeping wordt gezien als dé oplossing voor een rommelige administratie. Maar wat is Keeping dan precies? Keeping heeft een applicatie ontwikkelt die het eenvoudig maakt om bijhouden hoelang jij of iemand anders hebt gewerkt aan een opdracht of taak. De app is overzichtelijk en bovendien gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken. Buiten dat je weet hoelang iemand aan een klus heeft gewerkt krijg je ook een inzicht in hoe efficiënt er is gewerkt, hoeveel tijd je per klant kwijt bent en of het financieel de moeite waard is geweest.  

 

 

Belangrijkste voordelen

Bij het gebruik van Keeping horen een aantal voordelen. Ten eerste is het systeem erg overzichtelijk. Overzicht is misschien wel het belangrijkste kenmerk van een goede administratie. Met de ingebouwde time tracker kun je eenvoudig per werkzaamheid bijhouden hoelang hieraan is gewerkt. Ten tweede is de app van Keeping overal ter wereld op elk moment van de dag te gebruiken op wat voor apparaat dan ook. Begin je met een opdracht of taak dan klok je in, ben je klaar dan klok je uit. Zo simpel is het. Ten slotte brengt het gebruik van de app ook belastingvoordelen met zich mee.

 

 

https://keeping.nl/time-tracker