i2D
Image default
Onderwijs

Zoek niet verder naar goede leermiddelen voor het basisonderwijs

Bij Educatieve Uitgeverij Kinheim vind je als leerkracht een groot assortiment aan leermiddelen die te gebruiken zijn in het basisonderwijs. Deze uitgeverij heeft al vele jaren ervaring in het aanbieden van goed lesmateriaal voor het basisonderwijs in zowel Nederland als België. Allereerst werd er materiaal aangeboden voor kinderen die meer moeite hadden met leren, vervolgens kwamen hier leerstromen bij voor kinderen die juist meer uitdaging nodig hebben. Deze uitgeverij staat ervoor om kinderen in het basisonderwijs een persoonlijk leertraject aan te kunnen bieden. Dit moet een actieve bijdrage leveren aan de leerbereidheid van een kind. Wanneer lesstof namelijk te moeilijk of juist te makkelijk is, kan dat van negatieve invloed zijn op de motivatie van het kind.

Deze leermiddelen bieden jouw leerlingen een eigen traject

Als leerkracht is het moeilijk om de juiste balans te vinden voor het niveau in de klas. Je hebt je vaak te houden aan de vastgestelde lesmaterialen en leerstromen, maar dit is niet altijd het meest geschikt voor jouw leerlingen. Als leerkracht ken je immers jouw leerlingen het beste en weet je dat ze meer of misschien minder uitdagende leerstof moeten hebben. Om het passende onderwijs te bieden wat de Nederlandse overheid voor ogen heeft, zul je dus leermiddelen in het basisonderwijs moeten gaan toepassen die meer passend zijn bij het individu. Echter moeten deze leermiddelen ook goed zelfstandig te gebruiken zijn. De combinatie van individuele leertrajecten met goed zelfstandig bruikbare leermiddelen vind je bij Educatieve Uitgeverij Kinheim. Bekijk daarom ook zeker eens het assortiment.

Bestel vandaag nog een proefpakket

Weet je niet zeker of deze leermiddelen passen in jouw visie voor het basisonderwijs in jouw klas? Dan is het begrijpelijk dat je niet direct een grote bestelling gaat plaatsen. Kies er dan voor om een proefpakket van een bepaalde titel te bestellen. Je krijgt dan alle delen van één serie om te bekijken. Bevalt het niet? Stuur het dan eenvoudig terug.

 

https://www.kinheim.com/