i2D
Image default
Hobby en vrije tijd

Verken Sint-Niklaas vanuit de lucht met een ballonvlucht

Ben je woonachtig in Sint-Niklaas of heb je een speciale band met deze stad? Of wil je de Grote Markt eens vanuit de lucht zien? Dan kun je deze stad op een heel bijzondere manier ontdekken. Vanuit de lucht met een ballonvaart over Sint-Niklaas ontdek je deze regio op een unieke manier. Alleen of met wie je ook maar wil.

Je voorbereiden op een ballonvaart over Sint-Niklaas

Met C-AIR Ballonvaarten vlieg je mee met een rasechte specialist. De ervaren piloot is zelf afkomstig uit de streek en kent de regio van Sint-Niklaas dan ook op zijn duimpje. Zo wordt jouw ballonvaart over Sint-Niklaas en omstreken een ware belevenis. Het begint al met de voorbereiding. Je staat mee in voor de voorbereiding van de luchtballon die je over Sint-Niklaas gaat voeren. Een belevenis die toch een 3-tal uurtjes in beslag neemt. Opstijgen kan in de stad zelf, maar ook in één van de gemeenten of weilanden in de buurt. Tijdens het optuigen van de ballon worden je de nodige veiligheidsinstructies overgemaakt en kom je heel wat te weten over de werking van een luchtballon. Zo ben je na een tijdje helemaal klaar voor je ballonvaart in de regio van Sint-Niklaas.

Met een uurtje te vliegen over Sint-Niklaas ontdek je heel wat

Het vliegen zelf is een fantastische belevenis en neemt ongeveer een uurtje in beslag. Je ontdekt de stad zelf, maar net zo goed vlieg je over weilanden, gemeenten en dorpen. Zelfs de Antwerpse haven is perfect bereikbaar tijdens je ballonvlucht boven Sint-Niklaas. Gedurende dit uur kijk je je ogen uit, terwijl je de hete lucht in de ballon zijn werk hoort doen. Een ontspannen manier om te vliegen en de ruime regio te ontdekken. Dit kan alleen, maar net zo goed neem je meerdere personen mee. Zelfs voor groepen bieden ze bij C-AIR Ballonvaarten arrangementen aan. Er zijn dan ook heel wat regionale bedrijven die als teambuilding kiezen voor een ballonvaart over Sint-Niklaas.

Na je vlucht is het tijd voor een hapje en een drankje. Bij C-AIR Ballonvaarten word je ook achteraf in de watten gelegd. Het ideale moment om even na te praten over je ballonvaart over Sint-Niklaas. De ervaren piloot beantwoordt je vragen en zet je na een tijdje weer af bij het vertrekpunt. Zo ben je gelijk weer bij je wagen en kun je de dag mooi afsluiten.

Ballonvaart over Sint-Niklaas is heel betaalbaar

Heel wat mensen denken dat een ballonvaart duur is, maar dat valt heel goed mee. Bovendien zijn de ballonvaarten over Sint-Niklaas bij de voordeligste. De piloot is namelijk zelf uit de streek en hoeft zich amper te verplaatsen. Op de website vind je alle prijzen van de ballonvluchten en zie je gelijk de totaalprijs. Wil je in groep een ballonvaart over Sint-Niklaas ondernemen, dan neem je contact op en krijg je een prijs op maat. Boek vandaag nog je vlucht en maak een onvergetelijke vlucht mee.

https://www.cair-ballonvaart.be/aanbod/ballonvaart-waasland/