i2D
Image default
Kinderen

Top 4 verjaardagcadeaus voor kinderen

Wat geef je een kind als cadeau? Het is elk jaar weer een hele opgave zeker aangezien de meeste kinderen al veel speelgoed hebben. Toch zijn er elk jaar weer nieuwe soorten speelgoed op de markt om je kind mee te verrassen. Dan kun je bijvoorbeeld denken aan een Berg Buddy, een hele leuke skelter om de buurt mee onveilig te maken. Maar er zijn natuurlijk veel meer leuke verjaardagcadeaus te vinden voor kinderen.

 

Laat je kind de micro wereld ontdekken met een microscoop

In de wereld is zoveel te ontdekken. Dat geldt zowel in de normale wereld maar ook in de micro wereld. En om de micro wereld te kunnen ontdekken zijn er veel diverse soorten instrumenten te koop om dat te doen. Een microscoop is een hele leuke tool om je kinderen de micro wereld te laten ontdekken. En zo’n microscoop hoeft helemaal niet duur te zijn. Ze zijn al te koop vanaf 15 euro.

 

Het universum verkennen met een telescoop

Je kunt met je kinderen de micro wereld verkennen, maar je kunt ook met je kinderen het universum verkennen. Dit doe je met een telescoop. Hoe tof is het om de maan en planeten waar te nemen? Er zijn tegenwoordig relatief goedkope telescoop producten op de markt en zijn heel eenvoudig te gebruiken. Na aanschaf is het enige wat je moet doen is wachten op een heldere avond. Zo kun je samen met je kids genieten van het wonderlijke universum.

 

Boeken zijn waardevolle cadeaus

We leven tegenwoordig in een tijd van internet en apps. Toch blijft het altijd leuk om kinderen een boek cadeau te doen. Tegenwoordig zijn er veel kinderboeken te koop zodat je altijd wel iets geschikts kan vinden. Denk bijvoorbeeld aan een vogelgids voor kids of boeken voor jonge sterrenkundige. Of je kunt natuurlijk voor een ander leuk kinderboek kiezen. Genoeg keuze.

 

Creatief bezig zijn met terrakids connectors

Je kind kan met terrakids connectors de leuke creaties maken. Dat kan gedaan worden met takjes, bladeren en andere spullen die te vinden zijn in de natuur. Er zijn vier verschillende sets te koop en kosten je niet meer dan 30 euro. Dit cadeau is leuk voor alle kinderen en je zorgt ervoor dat kinderen lekker creatief te werk gaan. Creatief te werk gaan is tegenwoordig van belang zeker gezien veel kinderen alleen maar spelletjes spelen achter de tablet of computer. Met de terrakids connectors laat je je kind creatief zijn.