i2D
Image default
Bedrijven

OR training

Hebt u de behoefte aan een OR training? Dan zult u via Google al snel diverse bedrijven tegen kunnen komen die een OR training kunnen verzorgen. Het is van groot belang om een ondernemersraad te starten, zeker als u een groot bedrijf hebt. Op die manier geeft u uw werknemers namelijk een eigen stem in het bedrijf. En dat heeft zeker niet alleen negatieve gevolgen voor uw budget of het beleid dat u al aan het volgen bent. U wilt immers blije gezichten zien op de werkvloer dus luistert u naar de wensen van uw personeel. U weet maar nooit met wat voor creatieve vondsten ze op de proppen kunnen komen.

Lees meer over de OR training

U kunt een persoon aanwijzen om een OR training te doen zodat hij of zij de voorzitter van deze raad kan worden. Misschien is het wel zo verstandig en ook zo gezellig voor de cursist om minstens twee mensen op OR training te sturen, dan hebt u een aardig team dat de rest van de raad kan leiden. Naast een opgeleide voorzitter kan een secretaris en penningmeester ook geen kwaad. Er zijn verschillende ondernemingsraden te vinden en een aantal hebben we voor uw gemak even op een rijtje gezet:

  • Overlegrecht
  • Instemmingsrecht
  • Adviesrecht
  • Initiatiefrecht

Misschien is dit wel ideaal voor uw bedrijf!

Laat hun stem dus horen, u wilt niet zo maar met vreemde voorstellen komen binnen uw bedrijf dat veel collega’s kan benadelen maar soms is het niet anders. Laat een ondernemersraad dan zelf met een alternatief komen, dan weet u maar nooit in hoeverre ook u hier de vruchten van kunt plukken. We leven in een democratisch land dus laat ook uw bedrijf ten dele een democratie worden. Zo ontstaat er een win-winsituatie voor zowel de leidinggevenden als het personeel.

https://www.academy4-or.nl/or-trainingen/