i2D
Image default
Zorg

Een persoonlijke band met de verloskundige praktijk in Nijmegen

Bij de verloskundige praktijk in Nijmegen voel je je direct helemaal thuis en zal je a je maanden van zwangerschap op een mooie en gemoedelijke manier worden begeleid door een van de twee vrouwen die hier werken als verloskundige. Het team bied je namelijk een enorm fijne en professionele aandacht. Het moederschap is iets heel bijzonders en daar willen de verloskundige van de verloskundige praktijk in Nijmegen wel even bi stil staan. Het is een moment van je leven wat je niet altijd mee maakt en misschien nooit meer haat meemaken. Om deze periode zo mooi mogelijk te maken zullen de verloskundige praktijk in Nijmegen je helen bij alle zaken die je nodig hebt en doorstaat tijdens de zwangerschap. 

Standaard zorg

Er wordt bij de verloskundige praktijk in Nijmegen niet alleen maar standaard zorg gegeven aan de zwangere vouwen en de man die hier uiteraard ook bij betrokken wordt. Maar bij iedere controle die je in de verloskundige praktijk in Nijmegen zal hebben wordt er ook nog een extra echo aangeboden. Je mag zelf kiezen of je hier gebruik van wilt maken, maar het is wel een mooie manier om vaker in contact te staan met de baby die in je buik aan het groeien is. Je krijgt officieel maar een aantal echo’s van het ziekenhuis en daarom wil men bij de verloskundige praktijk in Nijmegen je er meer geven. 

Een extra echo

Het is een mooi moment wanneer je een echo bekijkt, want je ziet ect het levende wezentje in je buik rond dwalen. Maar omdat je er maar een aantal krijgt in het ziekenhuis en de verloskundige van de verloskundige praktijk in Nijmegen je willen bijstaan in deze periode, willen ze je de kans bieden dit mooie moment vaker mee te maken. Laat je begeleiden door de verloskundige praktijk in Nijmegen voor de beste zorg en aandacht.