i2D
Image default
Hobby en vrije tijd

Echte liefde heeft retraites nodig

Liefde en astrologie

Liefde en de sterrenbeelden, in al zijn vormen, is diepgaand en mooi. “Echte liefde” duurt eindeloos; zelfs na de ultieme scheiding veroorzaakt door de dood van degene van wie we houden. Rumi zei wijselijk: “Afscheid is alleen voor hen die van hun ogen houden.

Niettemin is liefde in essentie tamelijk delicaat. Ongeacht de aard van de relatie, dwz grootouder, ouder, collecties, broers en zussen, vrienden, echtgenote, romantisch enz., Is er altijd een behoefte om elkaar ruimte te geven. In echtelijke en soms zelfs familiale relaties, hebben we te maken met elkaar bij naaste volmachten en brengen we het grootste deel van onze tijd samen door. In dergelijke situaties is er een tendens dat dingen nogal onbetrouwbaar worden als de betrokkenen niet voldoende tijd van elkaar kunnen spenderen. Soms is een beetje tijd uit elkaar alles wat nodig is om dingen in perspectief te plaatsen.

Om liefde te laten gedijen, is het belangrijk om regelmatig terug te trekken. De frequentie van het nemen van dergelijke pauzes verschilt van individu tot individu omdat er geen specifieke wetenschap is die kan helpen bepalen hoe vaak iemand een pauze op zichzelf of met vrienden moet nemen. Deze retreats bieden slechts een klein antwoord op elke relatie, en in het geval van romantische relaties kunnen ze dienen om de vonk terug te brengen en de relatie nieuw leven in te blazen.

Herleef romantiek

Na het optreden van onplezierige gebeurtenissen is het herleven van een romantische relatie meestal een flinke opgave. Maar als iemand tijd, moeite en gedachten inbrengt, is het zeker niet onmogelijk om het op te lossen en te herenigen. In de loop van het opnieuw samenvoegen van dingen, is een van de meest nuttige gebaren om je partner oprechte en oprechte geruststellingen te geven.

Een partner geruststellen houdt in dat hij zijn twijfels of angsten verwijdert die het gevolg zijn van de onlusten. Natuurlijk verdampen twijfels en angsten niet alleen bij het afleveren van een paar goed geformuleerde dialogen; je moet ze opvolgen met consistente acties. Het toevoegen van een paar extravagante maar liefdevolle en zinvolle gebaren, zoals het sturen van een boeket bloemen, is misschien niet ieders kopje thee. Echter, als dergelijke gebaren met subtiliteit worden gemaakt en zonder de gebaren als gunsten los te laten, dan zouden ze een lange weg kunnen gaan in het tonen van oprechte zorg en bezorgdheid .

Bijna elke relatie gaat op een bepaald moment onvermijdelijk door een moeilijke periode. Soms wordt liefdeschaars en blijven alleen willekeurige communicaties en storende argumenten over. In tijden als deze is het herleven van de relatie geen sinecure. Maar om vooruitgang te boeken, moeten BEIDE partners even verlangend zijn naar de patch-up. Het bieden van geruststelling is geen eenrichtingsverkeer; zelfs in gevallen waar, op basis van de omstandigheden, de verantwoordelijkheid om de andere partner gerust te stellen op de schouders van slechts één van de twee valt, draagt ​​de andere partner de last om die inspanningen te erkennen en in natura te reageren.

Bron:
Zodiac Horoscoop