i2D
Image default
Groothandel

De uitgebreide mogelijkheden van een goede telweegschaal

Met de juiste telweegschaal verschaft u uzelf een hoop mogelijkheden. Met een dergelijke weegschaal is namelijk veel meer mogelijk dan alleen het zeer precies afwegen van bepaalde hoeveelheden of het nauwkeurig tellen van producten. Daarom is het goed om na te denken over waar u behoefte aan hebt en welke modellen hierbij passen. Een specialist als LRE Weegtechniek heeft diverse soorten telweegschalen in het assortiment, waarvan velen met zeer geavanceerde functies.

Een telweegschaal met kleurenindicatie

Een van de geavanceerde functies die u op sommige telweegschalen vindt, is een kleurenindicatie. Hiermee kan het display van kleur veranderen zodat u in een oogopslag ziet of u de juiste hoeveelheid of het juiste gewicht te pakken hebt.

Andere handige functies

Andere handige functies die u op sommige telweegschalen tegenkomt zijn een ingebouwde telfunctie met optelfunctie, een los en verplaatsbaar display, een ingebouwde accu (zodat u niet afhankelijk bent van netstroom, sommige accu’s gaan wel tot 80 werkuren mee op een volle lading) of een labelprinter. Die laatste optie verandert uw telweegschaal in een nog veel completere oplossing. U kunt afgewogen hoeveelheden of aantallen direct verder verwerken en labelen.

Kies altijd voor een specialist

Kies altijd voor een specialist voor het aanschaffen van uw telweegschalen of vloerweegschalen. Ook bij vloerweegschalen kan een specialist het verschil maken. Vloerweegschalen bij een specialist zoals LRE Weegtechniek kopen, betekent kwaliteit in huis halen, maar ook een ruime keuze zodat u altijd een weegschaal vindt die precies past bij uw gebruik. Want of u nu voor vloerweegschalen of een telweegschalen gaat: professionele weegschalen zijn ontworpen om uw werkzaamheden eenvoudiger te maken, u tijd te besparen en u uiteindelijk ook kosten te besparen. De investering in een professionele weegschaal betaalt zich jaar na jaar terug dankzij zijn enorme precisie waarop u te allen tijde kunt vertrouwen. Kiest u ook voor zo’n veelzijdige weegschaal van LRE Weegtechniek?