i2D
Image default
Groothandel

Een IKEA kast op maat passend bij jouw interieur

Een kast op maat van IKEA is echt een uitvinder. Een fijne kast die je zelf helemaal kan indelen. Daarnaast heeft de IKEA kast ook nog een leuke prijs en levensduur. Je kiest niet voor niets voor een kast van deze partij. Er is alleen maar een nadeel. Bij een IKEA kast kies je altijd voor een model wat een standaard kleur heeft. De kan bestaat dat hij niet past bij de kleur van je interieur of dat hij niet helemaal aan jouw wensen voldoet. Misschien ben je na een aantal jaar wel toe aan een nieuwe uitstraling. Schakel dan de experts van Ostoya Furniture. Zij bieden je de mogelijk om je standaard IKEA kast om te toveren tot een exemplaar passend bij jou interieur. Hoe doen ze dat dan? Ze bieden losse onderdelen aan om je kast zelf een upgrade te geven. Het is ook mogelijk om een IKEA kast te laten ontwerpen.

Je eigen ontwerp doorvoeren

Het fijne aan dit bedrijf is dat ze jouw verschillende opties aan bieden om een kast op maat van IKEA zelf te ontwerpen. De opties lopen uiteen, want je kunt zelf de aanpassingen doorvoeren. Hierbij kun je denken aan losse fronten, haken en nog veel meer. Het maakt niet uit voor welke stijl je wilt gaan, dit bedrijf heeft mogelijkheden die bij jouw passen en natuurlijk je interieur. Bekijk alle oplossingen op de website van deze aanbieder.

Bestel alle opties eenvoudig online

Een IKEA kast op maat ontwerpen was nog nooit zo makkelijk met de hulp van dit bedrijf. Als je onderdelen bestelt, weet je dat je bij dit bedrijf kiest voor kwaliteit en snelle levering. Daarnaast hoef jij je geen zorgen te maken om de montage, want alles is zo ontworpen dat jij het eenvoudig zelf kan monteren. Niet alleen voor kasten biedt dit bedrijf opties aan om je kast een upgrade te geven. Je kunt bij deze aanbieder ook losse onderdelen bestellen voor de IKEA keuken.