i2D
Artikel Portaal

M&C Matrix

Kies voor een beveiligde deurcilinder uit de M&C Matrix serie

Zijn je deurcilinders aan vervanging toe? Dan is het een goed idee om een beveiligde deurcilinder uit het M&C gamma te kiezen. De keuze van deurcilinder kan van groot belang zijn en dit is waarom!

Waarom je het best voor beveiligde deurcilinders kan kiezen

Beveiligde deurcilinders zijn niet zomaar cilinders. Het zijn deurcilinders met een extra beveiliging, die ervoor zorgen dat inbrekers geen kans maken! Inbrekers breken namelijk vaak een huis binnen door de kerntrek techniek toe te passen of door de deurcilinder proberen te breken. Dankzij een beveiligde deurcilinder wordt dit onmogelijk. Met een beveiligde deurcilinder zorg je dus voor de veiligheid van jezelf en je gezin!

Waarom zou je kiezen voor een M&C Matrix deurcilinder?

Een cilinderslot uit het Matrix gamma is geschikt voor alle deuren. Je moet enkel zien dat je de juiste maat aanschaft. Dit doe je door de maat van je huidige deurcilinder op te meten en de Matrix deurcilinder net iets groter aan te kopen. De deurcilinder meet je het best door het midden van het schroefgat naar links en naar rechts te meten. Door zijn stalen brug valt hij net iets langer. De Matrix deurcilinder is verkrijgbaar vanaf 40mm tot en met 200mm, de juiste maat voor je deur zit er dus zeker bij! Deze deurcilinders zijn niet enkel kwaliteitsvol, maar ook enorm voordelig. Als we spreken over het Matrix gamma, dan spreken we over cilinders met een SKG 3* keurmerk, een stalen brug, een snijsleutel en alle mogelijke beveiligingen. Dat wil zeggen dat de deurcilinder bestand is tegen kerntrekken, boren, kloppen, openpikken en de slagmethode. Inbrekers maken dus echt geen schijn van kans!

Een ander voordeel is de snelle levering, als je voor 17:00 uur bestelt dan wordt je bestelling de eerst volgende werkdag geleverd! Daarbovenop is er nog een retourrecht van 30 dagen, want missen is menselijk.

Om je kwaliteit en veiligheid te garanderen levert M&C de deurcilinders altijd met een certificaat en zijn ze SKG 3* gekeurd. Dit certificaat kan je het best bijhouden. Zo kan je in de toekomst makkelijker de juiste deurcilinder terugvinden. M&C zorgt dankzij zijn jarenlange ervaring en zijn expertise dus voor jou veiligheid! Maak je niet langer zorgen over inbraken in je huis, met M&C kan je met een gerust hart slapen! Kies nu voor de veiligheid van jou en je gezin en ontdek het M&C Matrix gamma!
.

https://mc-cilinder.nl/mc-matrix/

Comments are closed.